Horoscop 4 octombrie. Una dintre zodii s-ar putea lăsa ajutată de un admirator

Filon Stan   
în Hotnews
04/10/2017, 15:25
Horoscop 4 octombrie. Una dintre zodii s-ar putea lăsa ajutată de un admirator

Una dintre zodii va avea o zi bună astăzi, dacă este deschisă să accepte ajutorul acelui admirator tăcut. Nu trebuie să împingeţi prea departe relaţia, să nu se ajungă la cjestiuni complicate.

BERBEC

Mariti-va puterea de concentrare, dragi Berbeci. Înaintaţi ideile pe care le aveti de slefuit şi puneti mana pe munca. Desi sunt lucruri care te-ar putea distrage, le poţi opri doar daca vei stii exact pe care drum vrei să mergi. Fiţi atenţi la o Balanta care vrea să vă scoata din ritm. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

Fii sensibil la situaţia celor mai apropiaţi de tine. Căutaţi modalităţi prin care să puteţi acorda sprijin si liniste. Situaţia dvs. se îmbunătăţeşte doar puţin, aşa că nu va supraapreciati norocul.

GEMENI

Gemeni, astăzi este o zi bună pentru a explora diferenţele dintre tine şi partenerul tău. Aceste diferenţe sunt locuri bune pentru creştere şi înţelegere. S-ar putea să nu fie un partener romantic caruia sa-i oferi atenţia ta. Fiţi dispuşi să acceptaţi noi oportunităţi în educaţie şi finanţe.

RAC

Racul va avea o zi bună astăzi, dacă este deschis să accepte ajutorul acelui admirator tăcut. Nu împingeţi prea departe relaţia. S-ar putea să existe motivaţii complicate acolo. Astăzi este o zi perfectă pentru noul costum, mai ales dacă are puţin roşu.

LEU

Luna nu este încă plină, Lule, dar astăzi se va simţi cu siguranţă plină pentru tine. Pune-ti inima in miscare prin exerciţii fizice sau o aventură interesantă. Astăzi este o zi bună pentru a învăţa câteva cuvinte intr-o limbă străină. Niciodată nu ştii când această abilitate iti va fi de folos.

Horoscop 4 octombrie. Sinceritatea înseamnă mult astăzi pentru Săgetător

FECIOARĂ

Caută ce ai mai bun astăzi. S-ar putea să nu fi ajuns exact unde voiai dar nu lăsa perfectiunea să fie inamicul binelui. O selecţie atenta a lucrurilor bune o sa va faca sa intelegeti fiecare alegere pe care ati facut-o. Dacă partenerul dvs. este un Geaman, lăsaţi-l să exploreze relaţia dvs. într-un mod nou.

BALANŢĂ

Astăzi te simţi puţin ca un om care poate aduce necazuri. Încercaţi să focalizaţi acel rău în ceva productiv. Alţi oameni au nevoie de tine şi este posibil să nu ai timp sa-ti probleme. Culoarea verde iti poarta noroc astazi.

SCORPION

Munca voastră incepe sa-şi arate plata şi veţi găsi o iertare pentru greşelile din trecut. Fii prima persoană care te ierţi. Nu luaţi cu uşurinţă noile oportunităţi pe care le-aţi gasit. Fiti constienti de starile de vina din trecut şi nu faceţi aceleaşi greşeli de două ori. Romantismul poate aştepta până când veţi avea o bază solidă cu voi insiva.

SĂGETĂTOR

Sinceritatea înseamnă mult astăzi pentru voi. Prezentaţi adevărul într-un mod în care oamenii pot înţelege şi se pot dezvolta. Nu vă puneţi în pericol pentru a vă susţine ceea ce este bine, dar nici nu vă întoarceţi de la o luptă necesară in acest sens. Iubirea este în plină floare astăzi. Îmbrăţişează o nouă pasiune, oriunde o poti găsi. Culoarea galbenă este puternică pentru dvs. astăzi.

CAPRICORN

Fă-ţi o masă bună astăzi. Ceva ce-ţi place să mănânci, dar sa fie sănătoas. Căutaţi alte locuri în viaţa voastră, unde puteţi înlocui răul cu binele. Modificările mici vor avea consecinţe mari. O Balanta va poate prezenta o oportunitate neaşteptată. Nu vă grăbiţi într-o afacere pentru care nu cunoaşteţi toate detaliile.

VĂRSĂTOR

Veti avea astazi o zi linistita. E de bine. Reîncărcaţi bateriile şi pregătiţi-vă pentru luna plină de mâine. De ce te-ai grăbit atât de mult în ultima vreme? Veţi obţine rezultate mai bune, dar e necesar sa aveti rabdare.

PEŞTI

Pregăteşte-te pentru o veste bună şi apoi alege o soluţie solidă pentru a stii cum sa reacţionezi. Uneori, vestea bună este ca o raza de soare dupa o zi ploioasă. Fiţi atenti cu modul în care vă cheltuiţi astăzi banii. Un leu în bancă este mai valoros decât o nouă pereche de pantofi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×