Horoscop 4 martie. Una dintre zodii se lasă prea uşor impresionată

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
04/03/2018, 09:50
Horoscop 4 martie. Una dintre zodii se lasă prea uşor impresionată

BERBEC

În acest weekend îţi concentrezi atenţia pe detalii, însă încearcă să nu cauţi motive de ceartă, căci există o anumită doză de tensiune în aer. Porţi discuţii care îţi vor schimba modul în care percepi viaţa.

TAUR

Ai avut o săptămână plină, iar tot ceea ce îţi doreşti este puţină odihnă. Cu toate acestea, se tot ivesc motive de sărbătoare, iar tu nu poţi spune „nu”. Încearcă, totuşi, să nu te extenuezi.

GEMENI

Eşti plin de energie în acest weekend, deşi semnele unei răceli încep să apară. Nu eşti genul de persoană care să stea la pat, motiv pentru care le ignori şi îţi croieşti drumul spre distracţie.

RAC

Petreci weekendul cu familia, lucru pe care nu l-ai mai făcut de mult timp. Te bucuri că potţi să stai la discuţii cu ai tăi, iar această energie pozitivă din jur îţi încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

LEU

Încearcă să nu te mai laşi atât de uşor impresionat de dramele din jurul tău. În acest weekend, îţi ocupi mintea cu probleme celor din jur, în ciuda faptului că ti-ar fi plăcut să ai parte de relaxare.

Horoscop 4 martie. Balanţă stă prea mult timp singură

FECIOARĂ

O să primeşti o sumă de bani pe care o aştepţi de ceva timp, astfel că vei reuşi să îţi cumperi lucrurile pe care ţi le doreşti. Cu toate acestea, încearcă să nu cheltui prea mulţi bani.

BALANŢĂ

Petreci mult timp singur, iar aceasta este cea mai bună formă de relaxare la care te puteai gândi. Ai timpul necesar să-ţi răspunzi la întrebări şi să te bucuri de linişte.

SCORPION

Petreci mult timp cu cei apropiaţi în acest weekend. Planificaţi o ieşire din oraş, însă este posibil ca vremea nefavorabilă deplasărilor să vă ţină în casă. Chiar şi aşa, vă distraţi de minune.

SĂGETĂTOR

Cunoşti persoane noi în acest weekend, iar energia pozitivă cu care te înconjoară te face să-ţi doreşti să petreci mai mult timp cu ei. Eşti mulţumit că petreci timp de calitate.

CAPRICORN

În acest weekend totul este despre reuniuni. Te simţi bine, depănezi amintiri şi te bucuri să vezi feţe pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Este un sfârşit de săptămână reuşit.

VĂRSĂTOR

Discuţi cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de ceva timp, iar subiectele pe care le abordaţi te fac să îţi pui multe întrebări în privinţa alegerilor pe care le-ai făcut în ultima vreme.

PEŞTI

Ai o mulţime de lucruri de făcut, iar majoritatea se concentrează în jurul treburilor casnice. Cu toate acestea, te bucuri că reuşeşti să acorzi atenţie locuinţei, iar la sfârşitul weekendului te simţi împlinit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×