Horoscop 4 aprilie. Una dintre zodii ar putea semna un document important

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
03/04/2018, 00:00
Horoscop 4 aprilie. Una dintre zodii ar putea semna un document important

BERBEC

Relaţiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu te bazezi pe cele discutate astăzi. Indiferent de situaţie, numai tu poţi descurca sau încurca iţele acesteia. Fii prudent şi gândeşte-te bine înainte de a spune ceva sau de a semna un document care te implică pe termen lung. Sfătuieşte-te cu cineva din anturajul apropiat, care îţi cunoaşte situaţia, dar care poate rămâne neutru şi faţă de tine şi faţă de ceilalţi.

TAUR

Există tensiuni în relaţiile profesionale, mai ales în relaţiile colegiale. Este bine să ţii cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru că au intenţii bune, însă percepţia ta asupra realităţii este distorsionată pentru moment. Dacă ai să vezi în fiecare persoană întâlnită un prieten, aceasta va manifesta faţă de tine calităţile aferente. Însă, dacă ai să priveşti altfel oamenii, evident că vor manifesta ceea ce proiectezi tu asupra lor.

GEMENI

Relaţiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi. Nu neapărat că se petrece ceva concret, însă cumva percepţia ta faţă de iubire şi implicaţiile ei se va schimba definitiv. Există şi varianta să decizi desprinderea dintr-o relaţie veche sau, în cazul relaţiei cu copiii, să le oferi acestora posibilitatea de a-şi hotărî singuri drumul în viaţă. Evită discuţiile contradictorii şi detaşează-te de falsele problemele cotidiene.

RAC

Este nevoie să te împarţi astăzi între segmentul familial şi cel profesional. Ceea ce se petrece la serviciu îţi afectează într-un fel relaţiile cu membrii familiei. Dorinţa de a sta acasă, de a te răsfăţa într-un spaţiu drag sufletului tău este mare şi dificil de realizat, pentru că eşti foarte solicitat mai ales de către şefi. Selectează-ţi priorităţile, ascultă-ţi intuiţia şi ai încredere că vei depăşi totul cu bine.

LEU

Relaţionarea cu persoanele din anturajul apropiat este obositoare astăzi, de aceea este bine să discuţi numai cu cine îţi este drag sau cu cine ai urgent de rezolvat o chestiune personală sau profesională. Fereşte-te de a face destăinuri personale, oricât ai fi de tentat să-ţi povesteşti neplăcerile. Coerenţa în exprimare, gestica facială, tonul vocii tale pot fi percepute eronat de către ceilalţi. Multe deplăsări pe distanţe scurte.

FECIOARĂ

Primeşti bani de la şi prin alţii, mai ales de la persoanele din segmentul profesional. Dar, fie eşti nemulţumit de suma primită, fie temerile privitoare la veniturile obţinute din munca proprie pe care o desfăşori în cadrul unui loc de muncă se măresc. Percepţia ta vizavi de segmentul financiar este distorsionată astăzi, existând riscul să formulezi concluzii greşite şi să iei decizii pripite. Ai încredere că vei depăşi totul cu bine!

BALANŢĂ

Stările tale de spirit le dau bătăi de cap celorlalţi şi unii, chiar te vor evita până la urmă, dacă nu te controlezi şi devii prea mofturos. Este posibil ca datorită relaţiei cu partenerul de viaţă sau a unor relaţii de colaborare profesională să îţi schimbi deciziile luate în ultimele patru săptămâni şi astfel să strici, fără rost, situaţii bune. Reţine că eşti subiectiv în aprecieri şi bine ar fi să aştepţi câteva zile. Relaxează-te şi priveşste partea plină a paharului!

Horoscop 4 aprilie. Capricorn are relaţii tensionate cu şefii

SCORPION

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent şi ocupă-te numai de activităţi uşoare. Sunt posibile consultaţii şi analize medicale, în mod special pentru segmentele capului şi pentru sistemul uro-genital. Dinspre segmentul profesional pare că vine susţinere, apreciere şi relaţii surprinzătoare cu femeile. Păstează totuşi o marjă de siguranţă şi nu te baza prea mult pe colegi sau şefi. Unii au doar interese personale.

SĂGETĂTOR

Este o zi controversată, în mod special datorită prietenilor şi colegilor din segmentul profesional. Ceea ce se petrece acum în aceste relaţii sunt un preambul la acţiunile din zilele următoare vizavi de activităţile comune pe care trebuie să le desfăşori împreună cu ceilalţi. Fii prudent, nu te baza pe discuţiile de astăzi şi evită promisiunile sau destăinurile personale. După-amiază gândeşte-te pe îndelete la evenimentele de peste zi.

CAPRICORN

Relaţiile cu şefii sunt tensionate, astfel că înţelept ar fi să-ţi îndeplineşti sarcinile de lucru cum ştii tu mai bine. Se vor isca discuţii aprinse pe teme banale. Cumva ceva din segmentul familial, probabil neplăcerile unui membru al familiei sau îndemul unei rude, te va face să îţi regândeşti strategia profesională. Doar că acum este bine ca totul să rămână la stadiul de gând şi să laşi acţiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

VĂRSĂTOR

A lua decizii majore sau a semna documente importante sunt acţiuni care ar fi bine să le eviţi astăzi. Mentalul este distorsionat, astfel că există riscul să formulezi concluzii greşite sau în folosul altora. Cineva din anturajul apropiat te va atenţiona în privinţa faptului că vorbeşti mult cu cine nu trebuie. Ascultă ce îţi spun ceilalţi şi urmează sfaturile pe care le simţi pe lungimea ta de undă. Relaxează-te şi detaşează-te de neplăceri!

PEŞTI

Este rost de cheltuieli majore şi de discuţii aprinse cu persoanele alături de care foloseşti sau administrezi bani şi bunuri. Se recomandă prudenţă, întrucât pierderile, frauda, miniciuna şi neregulile în documente se pot produce uşor, cu puţine şanse de remediere. Rezumă-te la cheltuielile tale personale şi nu te baza pe spusele sau ajutorul celorlalţi. Unii, sub masca unor declaraţii de dragoste vor doar să profite de economiile tale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×