Horoscop 31 ianuarie. Totul este în favoarea uneia dintre zodii

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
31/01/2018, 08:00
Horoscop 31 ianuarie. Totul este în favoarea uneia dintre zodii

BERBEC

Totul este in favoarea ta astazi, asa ca actioneaza dupa cum iti dicteaza instinctul. Totusi, ai grija la comportamentul cuiva din anturaj, s-ar putea sa-ti dea de furca!

TAUR

Astazi iti indrepti atentia catre cineva din familie, probabil catre unul dintre parinti. Se incapataneaza sa faca ceva si tu nu esti de acord. Va trebui sa stati mai mult de vorba.

GEMENI

Vrei sa sari in ajutorul unui prieten care a intrat intr-un necaz. Investesti si timp si bani ca sa fie bine. La final constati cu stupoare ca efortul tau nu a fost deloc apreciat…

RAC

Nu mai insista, nu are niciun rost sa incerci sa iei legatura cu o persoana care pare ca fuge de tine. Respecta-i decizia si mai asteapta, timpul le va rezolva pe toate.

LEU

Esti gata sa incepi munca la un nou proiect. Singura problema este ca vrei sa o faci singur. Va trebui sa gasesti argumente pentru asta, nu poti spune doar ca cei din jur mai mult te incurca…

FECIOARĂ

Stii bine ca nu ai cum sa gasesti pe cineva mai bun decat cel care se afla acum alaturi de tine. Nu-ti ascunde sentimentele, nu te feri sa-i arati ce simti cu adevarat.

BALANŢĂ

Tensiunea acumulata in ultima perioada la locul de munca te face sa te abtii cand vrei sa stai de vorba cu colegii. Chiar nu mai stii in cine poti avea deplina incredere si alegi sa taci pentru a nu-ti crea probleme.

Horoscop 31 ianuarie. Săgetătorul este plin de energie

SCORPION

Esti prea mult concentrat pe profesie sau bani si nu mai iei in seama lucrurile care sunt mai importante. Astazi realizezi ca pierzi prea mult din ce se intampla in jurul tau si decizi sa faci o schimbare.

SĂGETĂTOR

Esti plin de energie si esti in priza inca de dimineata devreme. Te implici in multe activitati care te vor tine ocupat toata ziua si parca tot nu iti ajunge… Opreste-te, faci deja destul!

CAPRICORN

Incearca sa te concentrezi mai mult asupra ta. Este un moment potrivit pentru a te ocupa de lucruri care iti fac placere si te relaxeaza. Fa doar ceea ce simti ca te umple cu energie pozitiva.

VĂRSĂTOR

Te intalnesti cu cineva care are o mare putere de influenta asupra ta. De data asta fii decis ce vrei. Ai incredere in tine, nu te mai lasa manipulat!

PEŞTI

Partenerul de viata iti cere sprijinul intr-o problema profesionala. Chiar daca asta iti schimba programul o perioada, implica-te si fa tot posibilul sa il ajuti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×