Horoscop 30 noiembrie! Una dintre zodii nu stă bine deloc la nivel mental

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
30/11/2017, 08:15
Horoscop 30 noiembrie! Una dintre zodii nu stă bine deloc la nivel mental

BERBEC

Sunteţi dominat de sentimente contradictorii, iar situaţia financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere.

TAUR

S-ar putea să fiţi încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri.
Este indicat să amânaţi orice decizie în privinţa investiţiilor, pentru că aveţi dificultăţi de concentrare.

GEMENI

Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Nu vă asumaţi niciun risc, pentru că nu aveţi prea multe şanse de reuşită. Răbdare şi calm!

RAC

Neînţelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptaţi fără ezitări o ieşire cu prietenii.
S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă cucereşte imediat.

LEU

Nu vă ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Ascultaţi şi părerile celor din jur şi nu mai fiţi atât de cârcotaş.

Horoscop 30 noiembrie. Săgetătorul se ceartă cu o persoană bătrână

FECIOARĂ

La serviciu, s-ar putea să fiţi agitat din cauza unei decizii pripite a şefului. Temperaţi-vă nervozitatea, altfel riscaţi să vă complicaţi situaţia.

BALANŢĂ

Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă nu vă controlaţi pornirile impulsive, puteţi avea probleme. O rudă mai în vârstă vă împrumută o sumă mare de bani.

SCORPION

S-ar putea să fiţi cu capul în nori şi să neglijaţi problemele importante. Nu începeţi activităţi noi, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să vă pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întrebaţi-vă dacă aveţi o atitudine corectă faţă de cei din jur! Ar fi bine să fiţi mai prudent, ca să nu declanşaţi un scandal.

CAPRICORN

Plecaţi într-o călătorie în care cheltuiţi cam mult, dar puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. S-ar putea să vă simţiţi foarte bine într-un grup, deşi nu v-aţi fi aşteptat.

VĂRSĂTOR

Sunteţi dezamăgit de o persoană în care aţi avut mare încredere. Nu este sfârşitul lumii! Aveţi şi prieteni adevăraţi. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă.

PEŞTI

Sunteţi confuz şi riscaţi să aveţi probleme atât pe plan social, cât şi financiar. Vă ocupaţi astăzi de afaceri. Relaţiile sentimentale merg bine, ceea ce vă menţine moralul ridicat. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×