Horoscop 30 iulie 2018. O zodie este asaltată de probleme

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
29/07/2018, 19:22
Horoscop 30 iulie 2018. O zodie este asaltată de probleme

Horoscop 30 iulie 2018. O zodie este asaltată de probleme.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea să va tenteze ideea de a începe o nouă afacere pe cont propriu pornind de la experiență acumulată în ultima vreme. Aveți șanse să obțineți un profit frumos. În plan profesional, aprecierile superiorilor v-ar putea atrage invidia unor colegi. Este momentul să le dovediți tuturor că puteți fi un bun coleg.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se pare că sunteți într-o formă intelectuală deosebită și va bucurați de admirația și respectul celor din jur. Puteți avea realizări deosebite în plan profesional și în afaceri. Aveți posibilitatea să faceți o investiție importantă pentru casă. Ar fi bine să va sfătuiți cu o rudă care are experiență în domeniu, dar evitați o discuție în contradictoriu.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vă bucurați de o creativitate deosebită, care va poate ajută să realizați tot ce v-ați propus pentru azi în plan profesional sau în afaceri. Se pare că începe să prindă contur un proiect referitor la o investiție sau o achiziție importantă. Aveți nevoie de relaxare, așa că ar fi bine să petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În plan profesional sau în afaceri aveți ocazia să va demonstrați competență și să-i impresionați pe colegi sau pe parteneri. Sunteți plin de energie, așa că puteți să profitați de acest context astral favorabil pentru a va ocupă lucrări dificile.  După-amiază s-ar putea să aveți o discuție delicată cu un prieten, pe teme financiare. Ar putea fi vorba despre un împrumut.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Este o zi bună pentru a face o schimbare la care vă gândiți de mai mult timp, fie în plan profesional, fie în plan sentimental. Este posibil să vi se propună o colaborare avantajoasă. În general, nu se întrevăd probleme relaționale, dar este recomandabil să vă temperați tendința de a fi prea exigent cu o persoană apropiată.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești foarte înțelegătoare. Unii interpretează greșit bunăvoința ta și profită de tine. E posibil să cunoști un bărbat datorită unor activități comune și să te cuplezi cu el. S-ar putea să-ți dai seama de caracterul unor persoane care te sabotează pe ascuns.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Reușești să te impui în fața unor persoane care îți știrbesc imaginea. S-ar putea să afli ceva despre iubitul tău, care o să te facă să nu mai vorbești cu el. S-ar putea să trebuiască să faci niște compromisuri pentru a-ți păstra locul de muncă.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

 Incearcă să te detașezi de toate problemele și să te bucuri de această zi frumoasă. Fii cât se poate de sinceră cu partenerul de viață. Nu te ascunde de el. Cineva te acuză că nu ți-ai făcut bine treaba și vei fi nevoită să te aperi.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

 Încearcă să rămâi optimistă în ciuda tuturor problemelor! Dacă nu ești căsătorită, s-ar putea să-ți dorești acest lucru. Nu-l întreba direct pe partenerul de viață, ia-l pe ocolite. Sunt posibile unele blocaje la locul de muncă, care îți vor limita modul de lucru.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pot apărea evenimente neprevăzute legate de casă sau familie. Depinde de tine cum gestionezi situația. Partenerul nu are nicio vină că te cerți cu alții, așa că nu ridica tonul la el. Nemulțumirile profesionale te macină din ce în ce mai mult. Gândește-te la o soluție!

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai muncit mult și în weekend, de aceea începi săptămâna foarte obosită. E bine că nu te mai cerți cu partenerul tău. Dacă nu vă înțelegeți, atunci ignorați-vă câteva zile! Trebuie să dai dovadă de calm și diplomație în relațiile cu șefii și colegii, ca să-ți fie bine la serviciu.

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cauți să te simți bine prin desfășurarea unor activități care te relaxează. Vrei să uiți de supărările din ultimele zile. Ai fost la un pas de a te despărți de iubitul tău. Acum ați revenit amândoi la sentimente mai bune. Din cauza problemelor personale ești în întârziere cu un proiect la care lucrezi singură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×