Horoscop 3 octombrie. Oportunitatea aşteptată soseşte astăzi pentru una dintre zodii

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
03/10/2017, 00:08
Horoscop 3 octombrie. Oportunitatea aşteptată soseşte astăzi pentru una dintre zodii

Una dintre zodii are oportunitatea să facă ceva nou. Oportunitatea pe care o aşteptai de ceva vreme se pare că a sosit. Trebuie însă calculate toate câştigurile, dar şi toate pierderile.

BERBEC

Un prieten va ajuta sa clarificati o neintelegere cu persoana iubita, aparuta din cauza unor barfe. Situatia nu este grava si totul va reveni la normal in scurt timp. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

Sunteti plini de energie si in acest ton simtiti nevoia de o schimbare in plan sentimental. V-ati saturat sa asteptati asa ca va declarati iubirea sus si tare spre surprinderea tuturor.

GEMENI

Se iveste o sansa noua la orizont si vi se pare din ce in ce mai interesanta. Sunteti constienti ca nu e usor de dus la capat ceea ce vreti sa incepeti, dar merita eforturile.

RAC

Aveti cam mult timp liber la dispozitie si va ganditi sa faceti ceva impreuna cu prietenii. O iesire in oras nu va surade, asa ca ii invitati pe la voi la o mica petrecere.

LEU

Toata agitatia din ultimele zile v-a obosit, asa ca astazi planuiti o seara linistita alaturi de partenerul de viata. Va relaxati la un film si seara va fi perfecta.

Horscop 3 octombrie. Scorpionii adoptă o nouă atitudine faţă de viaţă

FECIOARĂ

O zi plina de intalniri cu oameni interesanti se anunta astazi pentru voi. Oameni care sunt dispusi sa va impartaseasca din experienta lor de viata, in beneficiul vostru.

BALANŢĂ

Prietenii va sustin si va incurajeaza astazi. Cu ajutorul lor va angrenati in tot felul de activitati interesante care va scot din rutina zilnica.

SCORPION

Descoperiti o noua atitudine fata de viata. Va indreptati cu pasi siguri catre ceea ce voi considerati ca va face fericiti si inlaturati in drumul vostru tot ce nu se potriveste cu aceasta noua atitudine.

SĂGETĂTOR

Atitudinea voastra va ajuta sa obtineti tot ceea ce va doriti astazi. Sunteti increzatori in fortele proprii si bine faceti pentru ca totul va iesi ca la carte.

CAPRICORN

Va asumati responsabilitatea pentru un proiect foarte important la locul de munca. Chiar daca stiti foarte bine ce aveti de facut, nu refuzati ajutorul colegilor care au intentii bune.

VĂRSĂTOR

Sunteti dispusi sa va atingeti scopurile indiferent de situatie astazi. Nu ezitati sa spuneti ce ganditi si sa va clarificati pozitia fata de orice situatie aparuta.

PEŞTI

O intalnire importanta va poate oferi ocazia unui nou inceput. Sunteti deschisi spre tot ce e nou. Seara va prinde in compania persoanei iubite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×