Horoscop 3 mai. Una dintre zodii se întoarce la cursuri

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/05/2018, 16:42
Horoscop 3 mai. Una dintre zodii se întoarce la cursuri
Horoscop zilnic 3 iulie 2018

BERBEC

Personale dragi te vor susține să te ocupi de călătorii sau să începi diverse cursuri, studii pe termen lung. Însă, stările tale de spirit te orientează spre altceva. Asta pentru că intuiția ta a depistat faptul că unii vor să profite de pe urmă învățăturii tale sau a călătoriile pe care le poți realiză. Deocamdată reține propunerile celorlalți, însă deciziile majore lasă-le pentru următoarele zile.

TAUR

Ziua este favorabilă achitării datoriilor, facturilor și dialogurilor cu persoanele alături de care folosești sau adminsitrezi bani și bunuri. Pot apărea niscai neplăceri, deoarece unii vor dori să-și minimalizeze aportul la toate acestea. Fii prudent și ține cont de fiecare ban cheltuit la comun. Bunurile materiale ar trebui folosite cu măsură de toți cei implicați, dar nu te bază prea mult pe asta.

GEMENI

Relațiile parteneriale sunt instabile, fiind dificil astăzi să ajungi la un numitor comun atât cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali. Dacă lași deoparte animozitățile de moment, frecvențe astăzi, vei reuși să te bucuri de ceilalți și de realizările voastre comune. Acceptă faptul că aveți mentalități și scopuri diferite. Dacă observi că aceste diferențe iau amploare, gândește-te la cine sau la ce renunți.

RAC

Sunt șanse bune de a discută cu specialiști în sănătate și a află informații foarte utile. Totul este să le accepți și să te îngrijești ceva mai mult. Ai nevoie de odihnă, relaxare, somn, dar compania unor oameni plăcuți, liniștiți, de încredere pot face minuni. La serviciu pare că te înțelegi cu colegii, iar activitatea se poate desfășura armonios. Evită discuțiile ample și eforturile solicitante.

LEU

Se pare că astăzi ești atent mai mult la segmentul sentimental. Gustul dulce-amar predomina, fie că este vorba despre copii, fie despre persoană iubită. Dorință de schimbare este mare, dar dificil de îndeplinit deocamdată. Mai bine bucură-te de ceea ce ai și acceptă-i pe cei din preajmă ta așa cum sunt. Canalizează-ți eforturile spre acțiuni recreative, hobby-uri sau dialoguri cu persoanele de încredere din anturajul apropiat.

FECIOARĂ

Acasă printre membrii familiei și treburile gospodărești te simți cel mai bine astăzi. Totuși este posibil să fii scos din ale tale pentru a rezolvă chestiuni profesionale sau altele personale în locații diferit. Apelează la cei dragi pentru ajutor, întrucât energia vitală este fluctanta și există riscul să obosești repede. De la banii și bunurile comune cu cei dragi pot apărea discuții aprinse și neînțelegeri serioase.

Horoscop 3 mai. Săgetătorul este prost dispus astăzi

BALANȚĂ

Este o zi cu multe dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Însă pe măsură ce orele se scurg ai putea constată că subiectele discutate sunt neinteresante, contradictorii, iar unele total neplăcute. Fii selectiv și cu oamenii și cu discuțiile, astfel încât să te simți bine. Ferește-te să vorbești prea mult sau să-ți divulgi intențiile! Spre seară te vei simți în largul tău acasă, printre membrii familiei.

SCORPION

Ziua îți aduce în atenție cheltuielile cotidiene. Ar fi bine să eviți orice cumpărătura, deoarece există risc major de neplăceri. Însă, membrii familiei pot apela al ajutorul tău financiar. Analizează despre ce este vorba și numai după ce ți-ai rezolvat problemele tale oferă-ți sprijinul. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a-ți revizui concepțiile despre muncă, bani și nevoi materiale reale.

SĂGETĂTOR

Este dificil să ți se între în voie astăzi. Ar trebui să te ocupi mai mult de ține, să mergi la o terapie de întreținere corporală, să te odihnești, să te apropii numai de oameni pozitivi și de la care ai ce învață. Mentalul îți poate jucă feste, așa încât ferește-te de dialoguri și acțiuni care te solicita prea mult. Spre seară este posibil să fii înconjurat de rude și prieteni. Schimbul de informații te va binedispune.

CAPRICORN

Ești meditativ și pierdut în gânduri profunde. Paletă de stări de spirit pe care o poți parcurge astăzi este bogată și aducătoare de revelații importante. Chiar ar fi bine să scrii într-un jurnal cele concluzionate sau aflate pe căi mai puțin obișnuite. De asemenea ar trebui să-ți propui un alt stil sau ritm de viață, pentru că transformările personale prin care treci în această perioadă sunt majore și de lungă durată.

VĂRSĂTOR

La prima vedere, dezamăgirile provocate de prieteni sau de colegii de muncă pot fi mari, dacă stai să le analizezi pe îndelete. Totuși amintește-ți că aparențele înșeală. Pentru că tu traversezi o perioadă în care ești ceva mai vulnerabil decât de obicei, foarte ușor poți distorsiona ceea ce ți se întâmplă. Selectează doar aspectele frumoase, utile din orice relație și situație, fără să căzi în plasă sentimentelor false.

PEȘTI

Este o zi interesantă la locul de muncă mai ales. Însă, în orice altă locație te afli ești observat cu interes de către ceilalți. Sunt șanse să fii aplaudat la scenă deschisă pentru meritele tale din ultima vreme. Alții îți vor caută nod în papură și pentru că gândurile și limbile oamenilor, deocamdată, sunt încurcate există riscul să le dai dreptate. Ia doar partea bună a lucrurilor care ți se întâmplă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×