Horoscop 3 ianuarie 2018! Una dintre zodii ar putea începe anul cu o depresie

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
03/01/2018, 08:15
Horoscop 3 ianuarie 2018! Una dintre zodii ar putea începe anul cu o depresie

BERBEC

În noul an, berbecii vor putea să ia decizii pe care şi le doreau de mult timp. Aceşti nativi se vor maturiza mai mult, ceea ce îi va ajuta să ţină piept greutăţilor. Pe plan sentimental se vor schimba multe, dar în bine.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

TAUR

Taurii se vor întoarce din concediu plini de energie şi cu poftă de noi provocări. Vor începe noul an în forţă şi vor exista unele schimbări pe plan sentimental. Depinde de ei dacă în bine sau în rău.

GEMENI

Pentru gemeni, luna ianuarie nu va fi prea veselă. Îi va deprima vremea rece şi posomorâtă de afară şi-şi vor aminti de toate lucrurile neplăcute pe care le-au trăit.

RAC

Racii vor avea schimbări bruşte de comportament. Situaţia din planul sentimental îi nemulţumeşte foarte tare şi acest lucru îi face că fie trişti şi depresivi. Totuşi, vor întâlni pe cineva care nu este doar interesant, ci şi foarte interesat de ei.

Horoscop 3 ianuarie 2018. Balanţele au mult de muncă

LEU

Leii vor deveni foarte stricţi cu ei înşişi la început de an. Vor ţine diete stricte şi vor renunţa definitiv la stilul haotic de viaţă pe care îl aveau înainte. Îşi doresc să se îmbunătăţească ca persoane.

FECIOARĂ

Fecioarele vor începe să investească încă din prima lună a noului an. Aceste investiţii se vor dovedi a fi benefice şi profitabile mai târziu. Ar trebui să se preocupe mai mult de sănătatea lor.

BALANŢĂ

Încă din luna ianuarie, va fi mare forfotă la locul de muncă şi balanţele vor avea mult de muncă, însă tot familia ar trebui să fie în fruntea listei de priorităţi.

SCORPION

Viaţa socială a acestor nativi va fi extrem de activă, încât abia vor mai avea timp să doarmă. Nici nu se pune problema să se plictisească pentru că vor avea multă treabă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii tind să rămână încă în trecut. Ar trebui să trăiască prezentul şi să se bucure de el pentru că numai aşa pot depăşi această perioadă grea care le îneacă sufletul cu melancolie.

CAPRICORN

Capricornii vor fi favorizaţi de astre în luna ianuarie şi vor simţi acest lucru. Toate le vor merge ca pe roate şi parcă nici lor nu le va veni să creadă.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor fi obosiţi încă de la începutul lunii ianuarie şi nici nu le va veni să creadă că s-a încheiat concediul. Sunt mai obosiţi decât la finalul anului 2017 şi acest lucru îi va afecta.

PEŞTI

Luna ianuarie va fi una dificilă pentru aceşti nativi, însă vor trece peste obstacole cu bine. Ba chiar ma mult, se vor merge înainte cu capul sus şi vor învăţa din fiecare greşeală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×