Horoscop 29 noiembrie. Patru dintre zodii vor avea o zi de coşmar!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
29/11/2017, 08:15
Horoscop 29 noiembrie. Patru dintre zodii vor avea o zi de coşmar!

BERBEC

A da vina unii pe alţii nu e o idee prea constructivă că atare un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi să accepţi care a fost rolul tău în situaţia de faţă. Admite sincer că ai greşit şi tu şi nu mai pasă vină pe umerii altora.

Probabil nici nu există o vină, ci fiecare a avut un rol în problema care te ţine acum pe loc, dar toate au un rost, la urmă urmei.

Chiar şi greşelile sau marile eşecuri conţin o lecţie din care fiecare are de învăţat, că atare priveşte cu maturitate ce ai făcut şi unde s-a greşit pentru a învaţă ce e bun şi util din asta!

TAUR 

Totul gravitează azi în jurul inimii tale: dăruieşti şi primeşti iubire, te dedici celor dragi iar ei te înconjoară cu fericire.

Tot ce se naşte din iubire te împlineşte, te face să străluceşti, că atare bucură-te de toate formele sub care acest sentiment se poate manifestă azi în lumea ta.

Indiferent spre ce îţi îndrepţi sentimentele, că e vorba de oameni, de preocupări, de obiecte sau de locuri, tot ce este legat de ţintă iubirii tale este trăit la intensitate maximă şi cu satisfacţii majore.

Esti fericit datorită senzaţiilor frumoase şi vii cuibărite în inima ta, iar azi poţi să spui cu entuziasm şi încredere că iubirea este tot ce ai mai de preţ pe lume.

GEMENI

Te laşi învins mult prea uşor de o stare de apatie care, de obicei, nu te reprezintă, dar azi nu ai nimic interesant de care să-ţi agăţi interesul pentru a ieşi din rutina.

Pierzi timpul fără să faci nimic special, dintr-o mare nevoie de odihnă şi linişte, numai că, dacă nu ai fi fost atât de copleşit de comoditate, în acest timp ai fi făcut lucruri mult mai interesante.

Poate eşti influenţat şi de cineva din anturaj care te trage în jos, în starea lui negativă, şi, în loc să lupţi cu energia pe care o degajă, te molipseşti de la el fără să te mai opui. Din lene, din indiferenţă, din plictiseală, din lipsa de motivaţie sau chef, te laşi dominat de stări pasive care nu construiesc nimic bun.

RAC

Primul pas pentru a porni cu succes într-o direcţie nouă e să fii tu sută la sută convins că e calea cea bună pentru tine.

Dupa un astfel de proces de auto-convingere, vei descoperi în ţine toate resursele necesare unui progres rapid către scopul pe care ţi l-ai propus.

Nu-ţi mai găsi defecte şi lipsuri, nu te mai privi în oglindă cu ochi critic, că pe cel mai mare inamic al tău, ci începe să te apreciezi mai mult, să-ţi scoţi în lumina calităţile, pentru că sunt net superioare şi merită valorificate din plin.

Accepta-te aşa cum eşti, şi fă un pas în faţă, cu încredere deplină în ceea ce eşti, crezând cu tărie că eşti cel mai bun, cel mai frumos, cel mai grozav! Da, esti!

LEU

Esti într-un moment de cumpăna când pui foarte serios în balanţă etapele anterioare ale unei acţiuni şi sensul spre care trebuie să mergi de acum inainte.

Esti la mijloc între trecut şi viitor, dar ai starea potrivită să înţelegi situaţia cât se poate de obiectiv şi de limpede, fără a te lasă influenţat de nimic, nici de ce a fost, nici de ce îţi spun alţii că se poate întâmplă de acum inainte.

Singur vei lua decizia finală, deci nu pleca urechea la cei care încearcă să te impresioneze. Ai învăţat din trecut, te poţi elibera cu înţelepciune de cele trăite, că să nu cari după ţine un balast emoţional de care nu mai ai nevoie.

Horoscop 29 noiembrie. Scorpionul o ia de la capăt

FECIOARĂ

Mai bine taci şi faci, fără să spui tuturor ce intenţii ai, că nu cumva să generezi în jurul tău critici care ţi-ar putea tăia elanul.

Sunt momente în care e mai bine să păstrezi pentru ţine planurile pe care vrei să le ridici, ori din superstiţie, după ideea că dacă spui ce doreşti, nu se mai îndeplineşte, ori că să nu atragi în calea ta o serie de hopuri puse de invidioşi, răutăcioşi, inamici care nu vor să te lase să ajungi acolo unde ţi-ai propus.

In situaţia de faţă, cel mai bine e să stai în banca ta, să-ţi vezi de ceea ce ai început să construieşti şi să te lauzi cu reuşită ta abia după ce ai dus-o complet la capăt. Păstrează discreţia şi urmează-ţi visul!

BALANŢĂ

Felul în care te priveşti pe ţine însuţi depinde de comportamentul celor din jur faţă de ţine. Dacă lumea te înconjoară cu bucurie, şi tu te simţi mai bine în pielea ta, pentru că vezi în ochii lor o oglindă care te prezintă pe tine.

Daca însă observi cea mai mică urmă de negativism, de suspiciune sau de critică la adresa ta, începi să-ţi pui tot felul de întrebări şi să te supui unui proces sever de conştiinţa cu privire la valoarea ta.

Nu meriţi asemenea tratament, pentru că nu ai cum să fii plăcut în ochii tuturor, oricât te-ai strădui, deci iubeşte-te aşa cum eşti, fără să asculţi părerile altora.

SCORPION

A o lua de la capăt, uneori, e cel mai bun lucru care ţi se poate întâmplă. Azi ai ocazia să te întorci înapoi de unde ai plecat şi să iei startul din nou. Da, faci acelaşi lucru, dar a două oară va ieşi de minune.

Nu te teme să desiri tot ce ai tricotat până acum că să refaci ţesătură de la zero, pentru că a merge mai departe după un model greşit sau după o dimensiune nepotrivită, ar însemna să consumi timpul şi energia inutil.

Intoarce-te de la punctul de start, revezi toate condiţiile impuse şi mai porneşte odată, cu încredere şi mai ales cu convingerea că acum ştii mai bine ce e de facut.

SĂGETĂTOR

Stresul s-a acumulat şi ai tendinţa de a răspunde agresiv la orice afront, dar această atitudine nu face bine nimanui.

Nici tu nu te simţi prea bine că eşti nevoit să vorbeşti pe acest ton şi nici interlocutorii tăi nu-ţi vor agrea prea mult compania dacă eşti mereu pus pe harta.

Incearca să ţii cont de starea celor din jur care nu e tocmai bună şi chiar şi cea mai banală replică îi poate deranja. Dacă amicii tăi trec prin momente dificile, nu mai veni şi tu cu nervi şi critici odată în plus, pentru că şi aşa le merge prost!

CAPRICORN

Nu are rost să ţii cu dintîi de o situaţie din care ştii şi tu prea bine că nu mai ai nimic de învăţat sau de castigat.

Chiar dacă uneori te opui schimbării, vine vremea când trebuie să spui: până aici! Un astfel de moment a venit acum, pentru că te trezeşti singur dintr-o stare de amorţire şi îţi dai seama că numai de ţine depinde schimbarea.

E timpul să ieşi din acest punct inert, e timpul să alegi tu o nouă direcţie spre care să mergi, deci rupe-te de ceea ce te ţine pe loc.

Nu comoditatea sau obişnuinţă, nici pasivitatea sau teamă sunt resursele care trebuie să te conducă acum, ci curajul de a aprinde scânteia din care să se nască mai apoi acţiunea. Acum dai startul: succes!

VĂRSĂTOR

Legea îşi lasă amprenta chiar şi pe cele mai mărunte situaţii, că atare să nu crezi că un fleac nelalocul lui va rămâne nedescoperit.

Chiar dacă e vorba de sancţiuni mărunte, ele totuşi există, suficient cât să-ţi aducă aminte că nu ai voie să calci strâmb niciodata.

Chiar dacă tu crezi că o banală gafă poate fi trecută cu vederea, va veni o zi când vei vedea că până şi această ţi-a fost pusă la index şi ţi se va cere socoteală pentru ea.

Fii corect, chiar dacă ţi se pare neimportant, căci nu lucrurile bune sunt cele care ies n evidenţă, ci cele care nu urmează calea justa!

PEŞTI

Nu poţi colabora la fel de bine cu cei care îţi sunt alături, chiar dacă unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele îndoieli cu privire la capacitatea unora de a-şi duce promisiunile la îndeplinire, pentru că ţi-au oferit şi altădată ocazia de a te îndoi de calităţile lor.

S-ar putea că adevăratul ajutor să vină din cu totul altă direcţie decât ai avea la îndemână, deci nu te mulţumi cu cei pe care-i ai aproape.

Treci dincolo de limitele grupului tău obişnuit de prieteni, pentru că există şi alte persoane cu care poţi lucra foarte eficient.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×