Horoscop 29 decembrie. O zodie se poate bucura enorm

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
29/12/2017, 08:15
Horoscop 29 decembrie. O zodie se poate bucura enorm

BERBEC

Vreti sa inchideti un capitol din viata voastra. Va asigurati ca puneti totul la punct si puneti stop. Dati pagina si mergeti mai departe.

TAUR

Reluati legatura cu prieteni vechi. In ultima perioada v-ati indepartat de toata lumea si v-ati concentrat pe serviciu, asa ca acum este cazul sa le oferiti atentie si prietenilor.

GEMENI

Relatia sentimentala stagneaza de o buna perioada de timp. Aveti impresia ca nu va indreptati catre o directie buna si va provocati partenerul de viata la o discutie serioasa.

RAC

Incepeti sa puneti in practica o promisiune facuta acum mai multa vreme. Va simtiti multumiti din punct de vedere moral, pentru ca aveati o mare responsabilitate pe umeri.

LEU

Primiti laudele si aprecierea celor din jur astazi pentru reusitele voastre din ultima perioada. Bucurati-va pentru ca aveti toate motivele.

FECIOARĂ

Va implicati intr-un proiect care va poate aduce pe langa faima si o crestere a veniturilor lunare. Important este sa va tineti te treaba si sa fiti devotati.

BALANŢĂ

Asteptati de multa vreme pe cineva in vizita si astazi dorinta va fi indeplinita. O sa petreceti cateva ore in compania unui prieten adevarat care o sa va incarce cu energie pozitiva.

SCORPION

Aveti multa incredere in voi si bine faceti. Stiti foarte bine care sunt punctele voastre forte, dar si slabiciunile si ce trebuie sa faceti ca sa va atingeti obiectivele.

Horoscop 29 decembrie. Vărsătorul strânge bani

SĂGETĂTOR

E o zi minunata pe care o veti petrece alaturi de persoana iubita. Depanati amintiri, va faceti planuri de viitor si intelegeti cat este de importanta aceasta persoana in viata voastra.

CAPRICORN

Nu lasati pe maine ceea ce trebuia sa terminati acum. In urmatoarea zi pot sa apara alte lucruri urgente si o sa fiti nevoiti sa amanati din nou.

VĂRSĂTOR

Ati pus ochii pe ceva destul de scump, asa ca v-ati apucat sa economisiti. Nu va intereseaza decat sa strangeti suficienti bani incat sa va puteti cumpara obiectul mult visat.

PEŞTI

Problemele de la serviciu va impiedica sa acordati atentie si persoanei iubite, care se simte cam neglijata. Lasati grijile si petreceti o zi minunata langa cei dragi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×