Horoscop 28 septembrie. Una dintre zodii va realiza că astăzi este uşor confuză

Filon Stan   
în Hotnews
28/09/2017, 00:12
Horoscop 28 septembrie. Una dintre zodii va realiza că astăzi este uşor confuză

Una dintre zodii va realiza că astăzi este uşor confuză. Aşadar, nu este o zi bună pentru investiţii sau alte activităţi care au legătură cu banii. mare grijă ce şi cum vorbiţi cu partenerul de viaţă!

BERBEC

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ar fi bine să acceptaţi ajutorul oferit de prieteni, pentru că numai aşa puteţi rezolva tot ce v-aţi propus pentru astăzi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Horoscop 28 septembrie. Balanţele sunt uşor indispuse

TAUR

Se pare că sunteţi cam confuz şi nu este recomandabil să luaţi decizii importante. De asemenea, amânaţi activităţile care necesită un efort intelectual deosebit.

GEMENI

Sunteţi hotărât să demaraţi o activitate nouă. Organizaţi-vă cât mai bine şi nu vă pierdeţi timpul cu activităţi care nu sunt strict necesare!

RAC

Aveţi tendinţa să vă ocupaţi numai de problemele personale şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

LEU

Sunt şanse mari să găsiţi un nou loc de muncă, aşa cum vă doriţi.
Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi unele probleme pe cale diplomatică.

FECIOARĂ

Este posibil să aveţi dificultăţi pe plan sentimental, din cauza stării de emotivitate care vă împiedică să va exprimaţi deschis şi clar. Nu evitaţi comunicarea!

BALANŢĂ

În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor neplăceri pe plan sentimental. Totul se rezolvă în scurt timp, cu ajutorul unui prieten.

SCORPION

Starea de melancolie pe care o resimţiţi se datorează problemelor sentimentale.
Astăzi ar fi bine să vă ocupaţi de activităţi casnice.

SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei sunteţi foarte emotiv şi este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare. Încercaţi să vă ordonaţi ideile şi nu refuzaţi comunicarea!

CAPRICORN

Chiar dacă anturajul vă apreciază ideile originale, ar fi bine să ţineţi cont şi de ideile altora. Astăzi nu este recomandabil să vă implicaţi în activităţi importante.

VĂRSĂTOR

Dimineaţă s-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi în relaţiile sentimentale. Puteţi rezolva totul foarte uşor, cu calm şi cu o vorbă bună.

PEŞTI

S-ar putea să fiţi cam confuz. Nu răspundeţi la provocările partenerului de viaţă! Dacă reuşiţi să evitaţi o discuţie aprinsă, în scurt timp situaţia se va îmbunătăţi de la sine.

Închide ×