Horoscop 28 decembrie. O zodie va avea o surpriză plăcută la serviciu

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2017, 08:15
Horoscop 28 decembrie. O zodie va avea o surpriză plăcută la serviciu

BERBEC

Saptamana trecuta ati reusit sa rezolvati o problema ce tinea de familie, iar acum primiti rasplata. Sunteti luati prin surprindere de un apropiat.

TAUR

O sa bifati un succes in cadrul relatiei personale. Sunteti foarte incantati, deoarece ati depus mult efort ca sa ajungeti in punctul asta.

GEMENI

O zi cum n-ati mai avut de mult timp. Va asteapta o surpriza cu privire la viata profesionala. Simteati nevoia de un asemenea impuls si o sa va puneti pe picioare.

RAC

Veti primi vesti bune si neasteptate legate de un vis de-al vostru pe termen lung. Azi pur si simplu veti straluci.

LEU

Astazi e o zi potrivita pentru calatorii. Orice calatorie – fie ea de afaceri sau de placere  va fi una de succes, care va va aduce bucurie. Veti primi vesti bune si legate de bani.

FECIOARĂ

E posibil sa va imbunatatiti situatia financiara sau statutul social, insa promisiunile desarte pe care le faceti pot duce la neintelegeri si conflicte.

Horoscop 28 decembrie. Vărsătorul este cam lăudăros

BALANŢĂ

Este o zi speciala pentru cineva din familia voastra. Ii pregatiti o surpriza. Va ramane fara cuvinte cand o sa vada ce ati pus la cale.

SCORPION

A venit momentul sa va faceti ordine in finante si sa impartiti banii pe categorii. La final veti fi incantati cand o sa observati ca va raman bani si pentru un mic rasfat.

SĂGETĂTOR

Nu sunteti in cea mai buna forma, dar asta nu va impiedica sa va faceti foarte bine treaba la serviciu. Eforturile voastre nu vor fi trecute cu vederea.

CAPRICORN

Nu sunteti foarte flexibili atunci cand vine vorba de a va schimba rutina. Sunteti obisnuiti cu un program si cu greu acceptati sa introduceti in planuri o activitate noua.

VĂRSĂTOR

Va laudati cu reusitele voastre si chiar aveti cu ce, pentru ca in ultima vreme ati avut parte de realizari destul de mari. Este o zi foarte buna.

PEŞTI

Mai mult ca niciodata vreti sa stati cu familia. Ati ajuns la concluzia ca este neaparat nevoie de asta si le pregatiti o surpriza. Simteati ca rudele se cam indepartasera de voi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×