Horoscop 27 septembrie! O zodie este ridicată în slăvi la serviciu

Filon Stan   
în Hotnews
27/09/2017, 00:16
Horoscop 27 septembrie! O zodie este ridicată în slăvi la serviciu

BERBEC

Cineva incearca astazi sa te puna intr-o lumina nefavorabila in fata sefilor. Daca nu te pierzi cu firea, vei gasi imediat replica potrivita. Incearca sa-ti pastrezi calmul.

TAUR

Te preseaza faptul ca trebuie sa iei o decizie si inca nu ai hotarat nimic. Cere sprijinul celor din familie. Solutia va veni chiar din partea cui nu te-ai fi asteptat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

GEMENI

Ai reusit sa obtii o victorie si acum nimeni si nimic nu te mai poate opri sa mergi mai departe. Fii atent cum actionezi de acum incolo, nu toti cei din jurul tau iti sunt cei mai buni prieteni.

RAC

O zi peste asteptari la locul de munca. Sedinta care iti dadea fiori de cateva zile se va dovedi un adevarat succes pentru tine. Vei fi luat prin surprindere si nu vei stii cum sa reactionezi. Sarbatoresti mai tarziu cu cativa colegi.

Horoscop 27 septembrie! Scorpionul este cam stresat

LEU

Fii mai atent in perioada urmatoare la semnalele pe care ti le transmite corpul. Esti putin slabit si nu ar strica sa urmezi o dieta echilibrata si sa faci mai multa miscare in aer liber.

FECIOARĂ

Astazi pleci foarte bine dispus spre locul de munca. Ceva ce ai aflat aseara te face sa fi complet relaxat. De cateva saptamani muncesti pe branci si abia acum incep sa se vada rezultatele.

BALANŢĂ

Ai un plan, insa nu esti foarte sigur ca este cel mai bun. Stii bine ca orice detaliu conteaza, asa ca nu te grabi. Cel mai bine ar fi sa te consulti cu cineva care a mai trecut prin asa ceva.

SCORPION

Esti putin stresat astazi. Trebuie sa faci ceva ce nu iti prea convine, dar nu ai cum sa scapi. Nu mai trage de timp, macar sa se termine cat mai repede. Pana la urma nu va fi chiar asa de neplacut, spre seara vei uita totul.

SĂGETĂTOR

Te ingrijoreaza ceva si nu vrei sa ii implici si pe ceilalti in problema. Totusi, daca vezi ca lucrurile nu evolueaza asa cum ti-ai dori, nu mai amana, anunta-i pe toti cei care ar putea fi afectati.

CAPRICORN

Ceva ce s-a intamplat in ultima saptamana te-a facut sa te gandesti serios la ceea ce vrei sa faci in viitor. Stii ca schimbarea la care te gandesti ii va lua prin surprindere pe unii. Depinde si de cum vei pune problema.

VĂRSĂTOR

Astazi esti plin de energie si decis sa te ocupi de problemele de care ai tot fugit in ultima vreme pentru ca nu ai avut dispozitia necesara. Odata pus pe treaba constati ca nici nu era chiar atat de greu pe cat credeai. Nu te opresti pana nu termini.

PEŞTI

Oricat de mult ti-ai dori sa reusesti sa rezolvi singur ceea ce este de facut, astazi vei fi nevoit sa accepti ca nu se poate. Situatia te cam depaseste, asa ca in cele din urma, esti nevoit sa-i lasi pe altii sa se ocupe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×