Horoscop 27 octombrie. Una dintre zodii începe luna cadourilor mult mai devreme

Filon Stan   
în Hotnews
27/10/2017, 10:40
Horoscop 27 octombrie. Una dintre zodii începe luna cadourilor mult mai devreme

Una dintre zodii realizează că face mai multe cheltuieli decât şi-a programat, din cauza faptului că găseşte lucruri foarte frumoase, pe care nu doreşte cu niciun chip să le rateze. Practic, începeţi să vă faceţi cadouri cu vreo două luni înainte să vină Moş Crăciun.

Berbec

Într-o zi în care ar fi normal să vă relaxaţi, dumneavoastră sunteţi măcinat de o profundă nelinişte, fără niciun motiv vizibil. Ca de obicei când aveţi o astfel de stare, vă implicaţi în cât mai multe activităţi, pentru a vă consuma cumva energia în exces. Într-adevăr, oboseala este o metodă sigură de autoliniştire. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Taur

Nu vă recomandăm să staţi prea mult timp singur sau în locuri închise. Astăzi, aveţi nevoie de multă mişcare şi de discuţii care să vă trezească interesul.

Gemeni

Faceţi mai multe cheltuieli decât v-aţi programat, datorită faptului că găsiţi lucruri foarte frumoase, pe care nu doriţi cu niciun chip să le rataţi. Practic, începeţi să vă faceţi cadouri cu vreo două luni înainte să vină Moş Crăciun.

Horoscop 27 octombrie. Scorpionul reacţionează aproape violent

Rac

Primiţi o invitaţie neaşteptată la un eveniment monden despre care nici măcar nu ştiaţi că urmează să se desfăşoare. Acceptaţi invitaţia şi apoi vă pregătiţi în amănunt, pentru a face cât mai bună impresie.

Leu

Aveţi parte de surprize, dacă plecaţi la drum. Lucrurile decurg cu totul altfel decât v-aţi fi imaginat, fiind posibil să trebuiască inclusiv să vă schimbaţi itinerariul.

Fecioară

Joaca e cel mai potrivit mod în care puteţi petrece această zi de week-end. Lăsaţi latura dumneavoastră de copil să apară la suprafaţă şi veţi redescoperi ce bine e să te bucuri de lucrurile simple!

Balanţă

Încercaţi să impresionaţi o persoană de sex opus, dar şansele dumneavoastră de reuşită nu sunt foarte mari. Trebuie să veniţi cu o strategie total nouă, pentru a impresiona.

Scorpion

Orgoliul vă face să puneţi la punct cu replici usturătoare orice persoană care îndrăzneşte să vă contrazică. Reuşiţi să vă impuneţi părerea, dar şi să vă atrageţi ostilitatea multora.

Săgetător

Relaţiile dumneavoastră cu copiii sunt privilegiate, pe parcursul acestui week-end. Cei mici sunt mulţumiţi pentru că le acordaţi atât de mult timp şi pentru că vă implicaţi în jocurile lor.

Capricorn

Puteţi conta pe sprijinul prietenilor de fiecare dată când aveţi nevoie de ajutor. Orice problemă se poate rezolva ca prin farmec, atunci când ştiţi cui să îi cereţi ajutorul.

Vărsător

Sunteţi pus într-o situaţie care vă solicită din plin resursele intelectuale. Faceţi faţă în cel mai bun mod cu putinţă, reuşind să impresionaţi pe toată lumea prin calităţile dumneavoastră.

Peşti

Pe plan financiar, ziua este una cu multe evenimente. E posibil să primiţi o sumă neaşteptată de bani, dar apoi să o cheltuiţi la fel de repede precum şi venise.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×