Horoscop 27 februarie. O zodie primeşte bani dintr-o activitate extraprofesională

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/02/2018, 21:36
Horoscop 27 februarie. O zodie primeşte bani dintr-o activitate extraprofesională

Berbec – Comunicaţi foarte bine cu cei din jur ceea ce vă ajută să vă afirmaţi în societate. Puteţi începe o nouă afacere, cu condiţia să finalizaţi lucrările deja începute.

Taur – Astăzi sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul familiei. Încercaţi să fiţi mai cumpătat şi să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gemeni – În această perioadă sunt favorizate comunicarea şi călătoriile în interes personal. Împreună cu persoana iubită vă faceţi planuri de viitor.

Rac – În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare.

Leu – Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan social şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte.

Fecioara – Un prieten de familie vă invită să petreceţi după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă şi rezolvaţi o problemă partenerială.

Balanţa – Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante şi munca în echipă.

Scorpion – Relaţiile cu anturajul sunt favorizate în mod deosebit. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp.

Săgetător – Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. investiţiile pe care le faceţi se vor dovedi rentabile.

Capricorn – Aveţi rezultate deosebite pe plan social şi în afaceri. Seara primiţi o veste de la persoana iubită, în urma căreia viaţa dumneavoastră se schimbă complet.

Vărsător – Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă în domeniu.

Peşti – Puteţi obţine beneficiile materiale scontate, dacă evitaţi speculaţiile. În partea a doua a zilei vă ocupaţi de îmbunătăţirea relaţiilor sentimentale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×