Horoscop 27 decembrie. Una dintre zodii poate pierde lucruri importante

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
27/12/2017, 08:15
Horoscop 27 decembrie. Una dintre zodii poate pierde lucruri importante

BERBEC

Ziua vine cu veşti în ceea ce priveşte cariera. Simţiţi că se apropie momentul în care veţi putea demonstra că sunteţi pregătiţi profesional şi că meritaţi poziţia care vi se oferă.

TAUR

Persoana iubită este copleşită de atenţia pe care o primeşte din partea voastră. Totuşi ar fi cazul să va îndreptaţi atenţia şi către alte aspecte din viaţa voastră pentru că există riscul să pierdeţi lucruri importante.

GEMENI

Nevoia de independenţă devine din ce în ce mai evidenţa în ceea ce vă priveşte. Ziua va începe cu o veste menită să va ajute în această direcţie.

RAC

Vă aflaţi într-o situaţie în care nu mulţi şi-ar dori să fie. Sunteţi persoană de mijloc într-un conflict, dar cu răbdare şi o minte deschisă veţi trece peste această problemă.

LEU

Sunteţi absolut convinşi că dacă primiţi o sumă de bani, va merge bine toată săptămâna. Aşa că astăzi toate acţiunile voastre vor ajută la rotunjirea veniturilor.

FECIOARĂ

Este o zi în care romantismul pune stăpânire pe voi. Totul pare mai frumos şi mai uşor în doi şi veţi avea grijă să îi arătaţi asta şi partenerului.

Horoscop 27 decembrie. Scorpionul are trecere la doamne

BALANŢA

Viaţa socială se află într-un punct interesant. Acest început de săptămâna vă aduce persoane noi care vor jucă un rol important în viaţa voastră.

SCORPION

Vă creşte foarte mult popularitatea în rândul persoanelor de sex opus. O să primiţi o mulţime de complimente şi vă veţi simţi cei mai importanţi din cercul de cunoscuţi.

SĂGETĂTOR

O să aveţi parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Veştile bune încep să apară de dimineaţă şi sunteţi mereu cu zâmbetul pe buze.

CAPRICORN

Sunteţi foarte fericiţi datorită a ceva ce are legătură cu viaţă sentimentală. Nu vreţi să îi anunţaţi pe cei din jur, însă vor observa zâmbetul de pe faţa voastră.

VĂRSĂTOR

Urmează o întâlnire pe care aţi cam amânat-o în ultima vreme. Acum nu mai scăpaţi. Până la urmă o să vedeţi că vă veţi distra.

PEŞTI

Se anunţă o zi foarte activă din toate punctele de vedere, mai ales la locul de muncă. S-au adunat multe chestiuni şi trebuie rezolvate cât mai repede, unele fiind chiar urgente.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×