Horoscop 26 septembrie. O zodie este irascibilă din cauza unei lucrări neterminate

Claudia Mîţoi    George Heisu   
în Hotnews
26/09/2017, 09:09
Horoscop 26 septembrie. O zodie este irascibilă din cauza unei lucrări neterminate

BERBEC

În prima parte a zilei este posibil să fiţi excesiv de sensibil şi să resimţiţi o stare de confuzie. Nu este exclus ca relaţiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînţelegeri. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante, care pot avea implicaţii serioase în activitatea profesională sau în afaceri. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane apropiate, pentru că se pare că intuiţia nu vă poate fi de mare ajutor azi.

TAUR

S-ar putea să deveniţi irascibil din cauza că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Ţinând cont că vă lipseşte simţul practic, astrologii vă recomandă să amânaţi activităţile dificile şi să vă limitaţi la chestiuni de rutină. Se pare că oboseala acumulată vă reduce capacitatea de concentrare. Vă sfătuim să vă relaxaţi şi să petreceţi mai mult timp împreună cu persoană iubită. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Horoscop 2017. Racul este extrem de sensibil

GEMENI

S-ar putea să fiţi nevoit să cumpăraţi un obiect de valoare pentru cămin. Ar fi bine să vă consultaţi cu familia şi să nu vă grăbiţi să luaţi o decizie azi. Este recomandabil să amânaţi rezolvarea problemelor dificile, fiindcă există riscul să faceţi greşeli de neatenţie. Relaţiile cu persoana iubită ar trebui să fie foarte bune. Aveţi posibilitatea să petreceţi momente romantice şi să faceţi o scurtă călătorie împreună.

RAC

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi deosebit de sensibil şi să nu vă puteţi concentra, riscând să nu luaţi cele mai bune decizii. Vă recomandăm să evitaţi activităţile dificile, care necesită putere de concentrare, precum şi deciziile privind investiţiile. Puteţi să vă ocupaţi de chestiuni de rutină. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiei cu persoana iubită.

LEU

Este posibil să fiţi indispus din cauza unor dificultăţi financiare. Puteţi să căutaţi soluţii, dar nu este recomandabil să luaţi azi o decizie. Vă sfătuim să amânaţi discuţiile importante în plan profesional sau în afaceri, fiindcă există riscul unor neînţelegeri cu consecinţe mai mult sau mai puţin grave pe termen lung. În relaţiile cu prietenii şi cu familia ar fi bine să evitaţi controversele şi să fiţi cât mai diplomat.

FECIOARĂ

În prima parte a zilei se pare că sunteţi indispus sau resimţiţi o stare de confuzie şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Nu este o zi bună pentru a începe un proiect nou sau pentru a negocia condiţiile unui parteneriat. Relaţia cu persoana iubită poate decurge fără probleme deosebite dacă aveţi grijă să fiţi diplomat şi să evitaţi subiectele de conversaţie care pot conduce la ceartă.

BALANŢĂ

Dacă începeţi ziua cu o stare de indispoziţie şi cu dificultăţi de concentrare, nu este cazul să vă îngrijoraţi: este efectul configuraţiei astrale de azi. La locul de muncă sau în afaceri, o persoană cu autoritate ar putea încerca să îşi impună punctul de vedere. Vă sfătuim să nu provocaţi o controversă, fiindcă există riscul să se ajungă un conflict cu consecinţe pe termen ung. Pentru a trece cu bine de această zi destul de dificilă, astrologii vă recomandă să fiţi flexibil şi să aveţi răbdare.

SCORPION

Înainte de amiază s-ar putea ca un eveniment neprevăzut să vă oblige să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană care are experienţă în domeniul dumneavoastră de activitate şi ar putea să va fie de ajutor în viitor. Vă recomandăm prudenţă şi diplomaţie. Se întrevede o seară compania unor persoane apropiate.

SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei este posibil să nu fiţi în apele dumneavoastră şi să nu vă simţiţi în stare de efort intelectual. Cauza ar putea fi oboseala acumulată în ultima vreme, dar şi contextul astral destul de dificil. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi simple, de rutină, şi să vă odihniţi mai mult. Dacă sunteţi invitat la o reuniune cu persoane apropiate, ar fi bine să profitaţi de ocazie, dar având grijă să evitaţi excesele.

CAPRICORN

Contextul astral al zilei v-ar putea induce o stare de nervozitate din cauza căreia există riscul să provocaţi o ceartă cu un coleg de muncă sau un partener de afaceri. Vă recomandăm prudenţă şi stăpânire de sine. În a doua parte a zilei sunt şanse să vă regăsiţi calmul dumneavoastră obişnuit şi aveţi posibilitatea să rezolvaţi câteva chestiuni de rutină. Puteţi petrece o seară relaxantă în compania partenerului de viaţă.

VĂRSĂTOR

Este posibil ca simţul practic şi capacitatea de concentrare să fie diminuate. Ar fi bine să amânaţi activităţile dificile şi deciziile importante. A doua parte a zilei este favorabilă călătoriilor scurte în interesul familiei. Astăzi, cel mai bun mod de a vă relaxa mental ar fi o activitate care presupune efort fizic moderat.

PEŞTI

La locul de muncă sau în afaceri, s-ar putea să aveţi de finalizat o activitate importantă la care lucraţi de mai mult timp. Ar fi bine să nu vă grăbiţi şi să aveţi grijă să evitaţi o ceartă cu un coleg sau cu un asociat. În a doua parte a zilei este posibil să primiţi o veste despre o persoană apropiată. Dacă trebuie să plecaţi la drum, vă sfătuim să verificaţi cu mare atenţie actele şi bagajele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×