Horoscop 26 octombrie. Una dintre zodii trebuie să evite excesele

Filon Stan   
în Hotnews
26/10/2017, 00:02
Horoscop 26 octombrie. Una dintre zodii trebuie să evite excesele

Una dintre zodii ar fi bine să evitate excesele, pentru că sănătatea este destul de fragilă. Este important ca astăzi să respectaţi, de pildă, orele de odihnă şi pe cele de masă.

Berbec

Energia dumneavoastră sexuală e la cote înalte. Ar fi indicat să o folosiţi, pentru că altfel singurul rezultat al acumulării sale vor fi frustrările.
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Taur

E bine să evitaţi excesele, pentru că sănătatea dumneavoastră este destul de fragilă. E important ca astăzi să respectaţi, de pildă, orele de odihnă şi pe cele de masă.

Gemeni

În sfârşit, are loc un eveniment care vă ajută să scăpaţi de complexul de inferioritate căpătat faţă de o persoană recent cunoscută. E momentul ca dumneavoastră să vă simţiţi bine, iar persoana respectivă ceva mai prost.

Rac

Nu v-ar strica deloc câteva exerciţii de respiraţie menite să vă ajute să vă păstraţi calmul. Sunteţi mult prea iritabil şi ajungeţi să le faceţi reproşuri unor persoane care nu v-au supărat cu nimic.

Leu

Partenerul de viaţă este destul de irascibil astăzi, astfel încât nu are nevoie ca şi dumneavoastră să îi oferiţi motive suplimentare pentru a-şi face probleme. Încercaţi mai bine să aflaţi care sunt motivele supărărilor sale!

Horoscop 26 octombrie. Capricornul este foarte optimist

Fecioară

Aţi constatat că vă petreceţi prea mult timp ascultând o persoană care nu face decât să repete în permanenţă aceleaşi aberaţii. Scăpaţi de ea cât mai repede!

Balanţă

Sunteţi lipsit de eficientă în munca pe care o desfăşuraţi. Consumaţi mult timp şi multă energie, iar rezultatele pe care le obţineţi sunt mult inferioare unor persoane care nu lucrează nici măcar pe jumătate decât o faceţi dumneavoastră.

Scorpion

Vă simţiţi în formă, deosebit de puternic. E bine să profitaţi de această energie pe care astrele o trimit spre dumneavoastră şi să încercaţi să faceţi treabă, să realizaţi cât mai multe lucruri.

Săgetător

Aveţi o atitudine total ireverenţioasă faţă de şefi şi de îndatoririle de serviciu. Aceasta vă atrage câteva critici usturătoare.

Capricorn

Plecaţi de acasă extrem de optimist şi, într-adevăr, reuşiţi să rezolvaţi problemele în fiecare loc în care ajungeţi astăzi. La sfârşitul zilei, puteţi să fiţi mulţumit şi, în acelaşi timp, mult mai relaxat, deoarece veţi fi scăpat deja de multe complicaţii.

Vărsător

Vă frământaţi prea mult din cauza unor probleme care nu vă privesc în mod direct. Lăsaţi-l pe fiecare să îşi vadă de treaba lui!

Peşti

Dacă vi se bate ochiul stâng nu înseamnă neapărat că se va întâmpla ceva rău. Poate că pur şi simplu v-a tras curentul. Mai lăsaţi superstiţiile!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×