Horoscop 25 noiembrie. O zodie va avea probleme de sănătate, dacă nu se odihneşte!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
25/11/2017, 08:10
Horoscop 25 noiembrie. O zodie va avea probleme de sănătate, dacă nu se odihneşte!

BERBEC

Sunteţi indispus şi nimeni nu vă poate intra în voie. Familia nu este de acord să renunţaţi la o excursie. Încercaţi să vă mai relaxaţi!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

TAUR

Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme de sănătate. O discuţie în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă vă pune pe gânduri.

GEMENI

Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi puterile. Nu fiţi încăpăţânat şi nu forţaţi lucrurile!
Daca nu vă temperaţi orgoliul, riscaţi să va certaţi cu prietenii şi cu familia.

RAC

Primiţi o sumă mare şi vă faceţi planuri îndrăzneţe. Nu vă pripiţi. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Astăzi vă completaţi foarte bine.

LEU

Este posibil să fiţi apatic şi să nu vă puteţi concentra. Nu vă asumaţi niciun risc în afaceri. Dacă aveţi ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi pe gânduri!

Horoscop 25 noiembrie. Scorpionul nu este în cea mai bună formă mentală

FECIOARĂ

Starea de confuzie vă poate afecta relaţiile pe plan social şi situaţia financiară. Nu vă implicaţi în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteţi da lovitura.

BALANŢĂ

Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Nu hotărâţi nimic fără să va consultaţi cu partenerul de viaţă. Nu staţi prea bine cu banii, însă relaţiile cu persoana iubită sunt bune.

SCORPION

Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Sunteţi indispus şi confuz. Evitaţi întâlnirile de afaceri şi cu prietenii.

SĂGETĂTOR

Sunteţi cu capul în nori. Amânaţi întâlnirile de afaceri. Chiar dacă nu aveţi chef de vorbă, nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite!

CAPRICORN

Vă treziţi cu moralul la pământ şi aveţi dificultăţi de concentrare. Este recomandabil să nu începeţi activităţi pe care nu sunteţi sigur că le puteţi finaliza.

VĂRSĂTOR

În prima parte a zilei sunteţi puţin aerian şi comunicaţi mai greu. Intuiţia nu vă ajută prea mult, aşa că acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei. Limitaţi-vă la activităţi de rutină!

PEŞTI

Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceţi o declaraţie de dragoste. Nu vă implicaţi în afaceri! Şansele de reuşită sunt reduse.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×