HOROSCOP 25 MAI. O zodie are nevoie de odihnă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/05/2016, 00:02
HOROSCOP 25 MAI. O zodie are nevoie de odihnă

HOROSCOP 25 MAI. Iată ce îţi rezervă astrele.

Berbec – E o zi buna pentru reuniuni si intruniri de familie, sau pentru un taifas de suflet cu prieteni vechi.

Taur – Feriti-te de extravagantele si de mofturile celorlalti! Mai degraba aveti nevoie de vizionarea unui spectacol de teatru,de muzica, sau de un film.

Gemeni – Apar cheltuieli pentru o calatorie, sau pentru cursuri si programe necesare imbunatatirii diverselor competente.Tratati-le cu atentie, caci veti avea beneficii in mai multe planuri.

Rac – Stabiliti-va prioritatile, evitati graba si, la nevoie, cereti ajutorul celorlalti pentru a va usura munca. Energia vitala fluctueaza destul de mult.

Leu – Aveti nevoie de odihna, introspectie si putina lume sau deloc in preajma ta. Sunt zile bune pentru a va detasa de forfota cotidiana si de a va gandi pe indelete la unele evenimente din viata.

Fecioara – Bine dispus si amuzant,sunteti azi in centrul atentiei tuturor.S-ar putea insa ca o incurcatura financiara sa va dea batai de cap.

Balanta – Este bine sa puneti ordine atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in cele socio-profesionale.O serie de neplaceri va submineaza buna functionare.

Scorpion – Casa si familia sunt cele mai favorizate zilele-acestea.Profitati de conjunctura pentru discutii mai profunde cu cei apropiati.

Sagetator – Selectati-va mai atent prioritatile,odihniti-va mai mult si in general detasati-va periodic de sursele de stres.

Capricorn – Reusiti sa va impuneti mai ferm punctele de vedere atat in casa cat si munca.Iar acesta reprezinta un progres personal important.

Varsator – Va copleseste rutina si un soi de dezamagire generala.Sunati un prieten, sau iesiti pur si simplu in oras.

Pesti – Vesti contradictorii despre un plan, sau un proiect si de aici incapacitatea de a lua o decizie fondata.Mai asteptati.

sursa: radioconstanta.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×