Horoscop 25 aprilie: Zodia care este tot mai aproape de succes!

în Stiri de ultima ora
24/04/2018, 22:58
Horoscop 25 aprilie: Zodia care este tot mai aproape de succes!

Horoscop 25 aprilie: Opozitia dintre planeta Neptun si Luna amplifica romantismul si sensibilitatea, dar poate induce confuzie in gandire si o diminuare a simtului practic.

Berbec

Zodia Berbec

Poate ca este mai bine daca astazi nu ti-ai asuma responsabilitati carora sa nu le faci fata, ulterior. O zi in care este de preferat sa iti lasi mintea sa zburde libera, neluand in calcul informatiile sau zvonurile primite astazi. Toate acestea pentru a evita o eventuala confuzie si pentru ca, ulterior, sa nu fi dezamagit de deznodamintele actiunilor tale.

Taur

Zodia Taur

De necrezut in ce fel si cat de repede se schimba totul, in jurul tau. Deloc pe placul tau ceea ce observi. Cu toate acestea, ai de-a face cu o perioada de timp in care schimbarea ar fi binevenita in viata ta, deci nu te impotrivi chiar atat de mult. Asculta si crede ceea ce persoana iubita iti spune, chiar daca este vorba despre ceva ce pare incredibil, in prima instanta.

Gemeni

Zodia Gemeni

Nu-ti fie fica sa spui ceea ce gandesti; in cazul in care este posibil, creeaza cat poti de mult, exprimandu-te intr-un mod original in acest fel. O zi in care secretele nu iti sunt prietene si sinceritatea iti este cel mai bun aliat. Si, in final, nu uita sa fii persuasiv si rabdator, acesta fiind secretul unor succese pentru care de mult timp muncesti.

Rac

Zodia Rac

O zi in care trebuie sa te pregatesti in avans pentru tot ceea ce iti doresti a intreprinde. Si o zi in care este bine sa faci tot posibilul pentru a spune exact ceea ce gandesti. Altfel, este posibil ca cei cu care interactionezi sa aiba impresia ca nu esti sigur pe tine, ceea ce nu iti este deloc de folos. Lupta pentru ceea ce iubesti. Cat de curand, Lumea va fi a ta!

Leu

Zodia Leu

Nu crede ca totul este minunat asa cum este, astazi. O zi cu totul speciala, daca alegi sa fii rational; vei obtine mai multe decat ai sperat. Insa se poate transforma intr-o zi cat se poate de trista in cazul in care traiesti cu senzatia ca numai tu ai dreptate. Si in cazul tau sinceritatea este cel mai bun atu pe care il poti avea. Nu cere sfatul prietenilor pentru problemele personale.

Fecioara

Zodia Fecioara

Cu cat te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de facut, cu atat mai mult risti sa pierzi nuantele politice ale contextului in care te afli. Emotiile manifestate in mod extrem nu iti sunt de folos. In ceea ce te priveste este de preferat sa nu iti impui vointa in fata persoanei iubite; nu astazi, cel putin.

Balanta

Zodia Balanta

Nu mai visa cu ochii deschisi la viitorul tau, cel inchipuit, deoaree este timpul sa treci la actiune, aducand la viata acel moment de glorie pe care il astepti de atat de mult timp. O zi in care cel mai rau este sa te astepti la ceva bun din partea persoanei iubite, uitand ca nu trebuie sa astepti nimic, de la nimeni, in general. Evita ezitarile si aduna-te, profitand de ajutorul astral pe care il ai.

Scorpion

Zodia Scorpion

Analizeaza-ti slabiciunile inainte sa le dai altora sfaturi de viata. Doar asa vei descoperi cum sa creezi o noua strategie care sa iti fie folositoare nu doar tie, ci si celor cu care interactionezi. In acelasi timp, observa cu atentie modul de actiune al celor din jur, pentru a invata din greselile sau reusitele lor. Nu te lasa „lovit” de comentariile rautacioase pe care le auzi.

Sagetator

Zodia Sagetator

Cu greu ii faci pe ceilalti fericiti. Important este sa nu te astepti la recunoasterea meritelor tale, nu astazi, cel putin. Este o zi in care ceea ce spui poate si va fi folosit impotriva ta, insa, nu iti este recomandat sa reactionezi. Aduna faptele, memoreaza discutiile si, cand te vei simti in apele tale, aminteste-ti-le. Abia apoi actioneaza.

Capricorn

Zodia Capricorn

Daca pana acum nu s-a schimbat nimic in viata ta, desi astepti de vreme indelungata si muncesti din greu pentru rezultatele respective, nu te grabi sa crezi ca totul se va schimba peste noapte, desi iti doresti efecte favorabile si rapide. Pastreaza-ti increderea, persevereaza si gandeste-te ca vei invinge, atat timp cat esti sincer cu tine insuti.

Varsator

Zodia Varsator

Pe cat posibil, evita sa cheltuiesti mai mult decat este nevoie, chiar daca cei care au nevoie de acesti bani sunt chiar copiii tai sau persoana iubita. De asemenea, a crede ca esti nemuritor si a face excese atunci cand te simti sigur pe tine, reprezinta o greseala, bazata pe o iluzie. Fii cu bagare de seama, deci.

Pesti

Zodia Pesti

Pentru a primi raspunsurile pe care le astepti, trebuie sa stii sa adresezi intrebarile corect. A crede ca totul se va rezolva peste noapte, doar pentru ca tu intentionezi asa si iti indrepti eforturile in aceasta directie, nu este deloc de bun augur si nici o dovada de gandire constructiva. Astfel, sfatul este acela de a da dovada de o moralitate crescuta, indiferent de situatiile cu care te confrunti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×