Horoscop 24 octombrie. Una dintre zodii încearcă să se facă remarcată la serviciu

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 07:33
Horoscop 24 octombrie. Una dintre zodii încearcă să se facă remarcată la serviciu

Una dintre zodii s-ar putea să constate ca încercările de a ieşi în evidenţă la locul de muncă nu aduc niciun rezultat. Aveţi relaţii armonioase în familie, chiar dacă există riscul izbucnirii unui conflict.

BERBEC

Astrele vor fi de partea dumneavoastră în viaţa personală, dar şi la locul de muncă, unde veţi avea şansa să vă impresionaţi superiorii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

S-ar putea ca stresul din ultima perioada să dispară. În sfârşit, vă puteţi reorganiza timpul şi să faceţi ceia ce vă aduce plăcere.

GEMENI

Aveţi dificultăţi de comunicare, de aceea, ar fi bine să evitaţi situaţiile care vă pot afecta emoţional. Tensiunea vă poate cauza probleme.

RAC

S-ar putea ca încercările de a ieşi în evidenţă la locul de muncă să nu aducă niciun rezultat. Aveţi relaţii armonioase în familie, chiar dacă există riscul izbucnirii unui conflict.

LEU

S-ar putea să se ivească oportunitatea de a flirta cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o niciodată. Este posibil să aveţi dificultăţi la locul de muncă.

Horoscop 24 octombrie. Săgetătorul poate avea un eşec la serviciu

FECIOARĂ

Treceţi printr-o perioadă nesigură din punct de vedere emoţional şi psihic. Încercaţi să vă bazaţi pe sprijinul prietenilor.

BALANŢĂ

Un conflict cu un coleg de lucru vă împinge la un compromis destul de mare. Păstraţi-vă flexibilitatea în discuţiile cu interlocutorii.

SCORPION

Adoptaţi un stil de viaţă mai sănătos. Încercaţi să faceţi mişcare, să vă odihniţi suficient şi să consumaţi mai multe fructe şi legume.

SĂGETĂTOR

Deşi vă remarcaţi la locul de munca, s-ar putea ca noile responsabilităţi să fie mai mari decât puteţi duce. Pentru a evita un eşec, apelaţi la ajutorul unui coleg.

CAPRICORN

Nu vă lăsaţi ademeniţi de o mărire nesemnificativă de salariu. S-ar putea ca opinia dumneavoastră să fie motiv de conflict cu prietenii.

VĂRSĂTOR

Mediul din familie nu vi se pare potrivit pentru stilul dumneavoastră de viaţă. Cauza disconfortului ar putea fi însă alimentaţia necorespunzătoare.

PEŞTI

Veţi încerca să rezolvaţi un conflict, chiar dacă sunteţi cel care va ceda. Se anunţă o perioadă productivă la locul de muncă, iar aptitudinile vă vor fi de mare folos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×