Horoscop 24 noiembrie. O zodie primeşte un act foarte important

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
24/11/2017, 08:15
Horoscop 24 noiembrie. O zodie primeşte un act foarte important

BERBEC

E o plăcere să călătoreşti în compania unor oameni la care ţii sau alături de partenerul de suflet. Vă împărtăşiţi unii altora bucuria de a vedea locuri frumoase.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

TAUR

Timpul are o greutate aparte în planurile tale şi trece într-un ritm constructiv, în avantajul proiectelor începute. Tocmai pentru că nu te grăbeşte nimic să duci repede la îndeplinire o sarcină, simţi că ceea ce iese din mâinile tale are consistenţă.

GEMENI

Toate par să se aşeze pe un teren mult mai sigur în carieră, pentru că dobândeşti un document care îţi garantează o anumită poziţie. Poate e diploma obţinută în urma unui curs de specializare sau un mesaj oficial prin care eşti invitat să preiei o anumită funcţie.

RAC

 

Eşti motivat să porneşti într-o direcţie nouă, oarecum aventuroasă la prima vedere, dar e pe placul tău. Deşi nu eşti genul de om care se dă în vânt după schimbări majore, de data aceasta eşti incitat de ceea ce se conturează la orizont.

Horoscop 24 noiembrie. Fecioara are nevoie de sprijin

LEU

Devii mult mai organizat pentru că se apropie un eveniment în care toate lucrurile trebuie să fie foarte bine puse la punct. Nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării, ci analizezi totul cu atenţie, cântăreşti de zece ori înainte de a lua o decizie.

FECIOARĂ

Ai nevoie de sprijin pentru a duce la capăt ce ai început, dar nu apela chiar la oricine. Alege-ţi cu prudenţă tovarăşii de lucru, pentru că nu toţi cei care se oferă să te ajute chiar se pricep să o facă.

BALANŢĂ

Un biet obstacol poate deveni sursa unui eşec de proporţii, pentru că nu reuşeşti să-l gestionezi cum se cuvine. Te încurci singur în hăţişul de detalii contradictorii şi faci ca lucrurile sa devina şi mai complicate.

SCORPION

O veste sosită la momentul cel mai potrivit are rolul de a alunga o stare de incertitudine şi de a restabili adevărul într-o situaţie dezechilibrată. Ai fost dezavantajat de cineva, ţi s-a făcut o nedreptate, ai fost criticat sau pedepsit fără motiv, dar acum găseşti dovezile care să lucreze în favoarea ta.

SĂGETĂTOR

Treci în revistă paşii parcurşi până acum într-o activitate de lungă durată şi iei cu multă încredere o decizie. Trecutul cântăreşte enorm în acţiunile tale actuale, deci trebuie să povesteşti lumii ce ai făcut înainte şi de unde provii.

CAPRICORN

Disputele acestei perioade provin de la o serie de idei contradictorii la care fiecare tabără adversă ţine morţiş. Nici tu nu poţi accepta părerea altuia, nici ceilalţi nu-ţi ţin partea şi până ce nu apare un arbitru imparţial, calmul nu va reveni între tine şi ceilalţi.

VĂRSĂTOR

E greu de spus cum eşti zilele acestea: o parte din tine vrea să se afirme, să atragă atenţia, să epateze zgomotos, pe când cealaltă parte îşi doreşte linişte, anonimat şi pace.

PEŞTI

Un vis frumos se naşte acum în mintea ta şi crezi cu tărie că într-o zi va deveni realitate. Gândirea pozitivă face minuni, deci merită să-ţi păstrezi atitudinea naivă de copil care mai crede în basme. 

Închide ×