Horoscop 23 noiembrie. Una dintre zodii are o zi favorabilă pe plan material

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
23/11/2017, 08:15
Horoscop 23 noiembrie. Una dintre zodii are o zi favorabilă pe plan material

BERBEC

Zi favorabilă realizărilor pe plan social şi material – dar să nu vă aşteptaţi ca rezultatele să apară imediat! S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neplanificată.

TAUR

Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme ale familiei şi chiar să îi ajutaţi pe alţii să îşi rezolve problemele.

GEMENI

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită, care vă facilitează relaţiile cu cei din jur. Sunteţi capabil să ascultaţi cu atenţie problemele celorlalţi şi să le oferiţi sfaturi utile.

RAC

Demaraţi cu bine o nouă afacere şi faceţi planuri de viitor în legătură cu o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă vă susţine.

LEU

Intuiţia şi simţul practic vă ajută să luaţi decizii inspirate în afaceri. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu vă grăbiţi să refuzaţi! Perspectivele sunt foarte promiţătoare.

FECIOARĂ

Vă decideţi să amânaţi o călătorie lungă în interesul familiei, din cauza dificultăţilor financiare. Ar fi bine să petreceţi seara în mijlocul familiei. Relaţiile cu persoana iubită sunt deosebit de bune.

Horoscop 23 noiembrie. Săgetătorul ia o decizie legată de sentimente

BALANŢĂ

Se conturează o zi excelentă în afaceri, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate. Traversaţi o perioadă în care puteţi rezolva multe probleme financiare.

SCORPION

Aveţi succes în activităţile desfăşurate în cămin, dar şi în afaceri. Partenerii de afaceri vă apreciază propunerile, dar nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru că riscaţi să nu finalizaţi nimic.

SĂGETĂTOR

Este o zi bună pentru a lua decizii importante în privinţa relaţiilor sentimentale şi parteneriale. Chiar dacă situaţia financiară nu vă satisface pe deplin, nu este cazul să vă îngrijoraţi.

CAPRICORN

Intuiţia vă ajută să găsiţi o metodă originală pentru a face schimbări importante în viaţa socială. Nu rataţi această ocazie favorabilă! Puteţi obţine satisfacţii majore în viitorul apropiat.

VĂRSĂTOR

Aveţi un succes deosebit în activităţile intelectuale şi în societate. În partea a doua a zilei, încasaţi o sumă importantă de bani dintr-o colaborare.

PEŞTI

S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Evitaţi speculaţiile financiare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×