Horoscop 23 aprilie. Una dintre zodii riscă să comită o infracțiune

în Authors
22/04/2018, 22:41
Horoscop 23 aprilie. Una dintre zodii riscă să comită o infracțiune
Află ce-ți rezervă astăzi astrele!

BERBEC

Berbecul în această zi riscă să comită o infracțiune în trafic. Pentru a nu plăti o amendă usturătoare, trebuie să fii un șofer înțelept și care respectă legea. Principalul lucru este să nu vă permiteți calmul la volan. Nu răspundeţi la apeluri telefonice care presupun utilizarea telefonului cu mâna. Ştiţi foarte bine că este interzis folosirea telefonului mobil la volan şi este aproape sigur ca un poliţist să vă vadă şi să vă oprească. Nu riscaţi, circulaţi atent şi respectaţi regulile.

TAUR

Taurul astăzi nu va fi pregătit să se concentreze asupra evenimentelor profesionale. După un weekend de pomină, petrecut mâncând și stropit cu băutură din belşug, mahmureala o să vă dea bătăi groaznice de cap. Nu v-aţi revenit încă de la băutură şi răspândiţi un miros de alcool printre colegi, care o să vă recomande să plecaţi acasă, să dormiţi. Este cel mai corect lucru pe care puteţi să-l faceţi, dar aveţi grijă să nu mai repetaţi gestul.

GEMENI

Gemenii în această zi vor fi absorbiţi de un curent filozofic. În timp ce sunteți ocupați studiind elementele de bază ale acestei științe neconvenționale, vă veți deschide ochii la multe lucruri importante. Trebuie să recunoști că viața ta în ultimii ani a devenit imposibil de interpretat. Evenimente care se întâmplă de-a valma, iar în momentul de față, încercați să vă înţelegeţi profunzimile experiențelor voastre interioare. Acesta este un proces important necesar și, prin urmare, aranjați-l astfel încât nimic să nu vă distragă atenția.

RAC

Racul în această zi va avea grijă de el însuşi și va pune garderoba de primăvară în ordine. Fie că vă place sau nu, va trebui să renunțaţi la multe lucruri care, după o iarnă plină de calorii, vă cam strâng. Aţi cam exagerat cu mâncarea, dar nici sport nu vreţi să faceţi, aşa că singura soluţie este să mergeţi la cumpărături. Mare grijă cu bugetul, însă, nu vă bateţi joc de bani.

LEU

Ziua de luni îi va provoca Leului o serie de îngrijorări. Datorită circumstanțelor pe care nu le puteţi controla, veți fi implicați într-un proiect de echipă. Veți obține un rol minim în acest proiect, dar chiar și asta va cere multă energie și rezistență de la dvs. Din cauza acestor inițiative ale colegilor dvs., veți folosi din timpul destinat proiectelor personale. Aveți șansa de a compensa orele pierdute doar dacă vă dedicați întreaga zi terminării proiectului. Timpul liber pentru dumneavoastră nu există astăzi.

FECIOARĂ

Mulți vor da vina pe Fecioare astăzi pentru aroganța excesivă. Iritația dvs. va veni din comentariile colegilor și negocierile nereușite, iar aspectul dvs. fizic va spune multe. Nu puteţi să înţelegeţi distanţa ca de la cer la pământ între ideile voastre şi ale colegilor şi încăpăţânarea lor de a rămâne aproape nefolositori în echipă, în condiţiile în care un efort general şi susţinut este necesar pentru a merge înainte. Nici mai sus nu găsiţi înţelegere, vi se va spune că asta e situaţia şi nu se poate face nimic. În concluzie, nu vă mai rămâne decât să renunţaţi la acest loc de muncă. Clar e sub nivelul dumneavoastră intelectual. La kilometri distanţă.

BALANȚĂ

Balanţa în această zi va fi surprinsă de vizita unor rude îndepărtate. Acești oameni vor veni la tine devreme dimineața, în timp ce te grăbești să mergi la muncă. De la prag, veți fi informat că oaspeții intenționează să petreacă câteva zile cu dvs., poate chiar să rămână până la sfârșitul acestei săptămâni. De aceea, în mod voluntar, luaţi la muncă un proiect complex, pe care alți experți îl tot refuza. Acest proiect nu va fi pentru tine altceva decât un alibi care acoperă reticența ta de a petrece timp cu rudele nepopulare. Eşti genial azi, iar asta de va ajuta să scapi, mare parte a timpului, de rudele tale.

Horoscop 23 aprilie. Capricornul se cam grăbește

SCORPION

Scorpionul pe 23 aprilie 2018 nu se va comporta ca un jucător de echipă, ci mai mult individual. Aceasta este abordarea absolut corectă, din care veți câștiga mai mult decât pierdeți. Persoanele cu care nu vrei să cooperezi vor trece în curând la eșec pe o serie de probleme importante. Nu veți fi afectați în nici un fel. Bazându-vă exclusiv pe dvs., veți analiza cu atenție fiecare nuanță care a apărut în zona dvs. de responsabilitate. O decizie extraordinară, care vă ajută enorm la carieră. Şefii vor observa claritatea de care daţi dovadă şi vă vor avea în vedere pentru o primă sau chiar o promovare.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii în această zi vor simţi atât o tristețe ușoară, cât și o bucurie enormă. Veți fi trist pentru că unul dintre colegii dvs. preferați va raporta că a renunțat la poziția sa actuală. După aceste știri triste, veți putea să şi zâmbiți. Șeful tău îţi va spune că ai fost numit în postul colegului tău, proaspă demisionat. Ești foarte flatat și dornic să stăpânești noua poziție. Mai mult decât atât, colegul tău îţi promite că te va ajuta cu tot ce ai nevoie. Asta înseamnă un salariu mai mare şi o nouă provocare. Pe ambele le meriţi mai mult decât îţi imaginezi.

CAPRICORN

Capricornii pe 23 aprilie vor fi cam grăbiţi în formularea cererilor și propunerilor. Din exterior, comportamentul dvs. va arăta destul de ciudat. Pentru o persoană care depinde în mare măsură de viitorul profesional, nu puteţi să recunoaşteţi asta şi nici să o arătaţi. Așa că toata lumea o să înceapă să creadă că nu prea aveţi nevoie de job şi este posibil să fiţi luat în vizor. Prezentaţi-vă argumentele în mod clar, direct, astfel încât acestea să atingă exact marcajul și să nu lăsați pe nimeni cu impresii vagi despre ce vreți să spuneți. Comportamentul secretos şi aruncarea cuvintelor fără sens chiar nu-şi au rostul într-un mediu profesionist.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul in aceasta zi trebuie sa se abtina din flirtul la locul de munca. Acest tip de comportament vă va face mult rău și nu este vorba doar de mânia șefului. Există riscul ca unul dintre colegii dvs., o persoană cu care vă confruntați puternic, să raporteze rapid tot ceea ce ați făcut și ați spus. Sifoane sunt peste tot, dar nu uitați că munca-i muncă şi drujba-i drujbă. Dacă vă place un coleg foarte mult, încercaţi să flirtaţi fără să vă vadă nimeni sau puteţi să vă întâlniţi după muncă. N-are sens să vă periclitaţi munca pentru un zâmbet sau o atingere vinovată.

PEȘTI

Pestii vor petrece 23 aprilie 2018 in conflict cu lumea exterioara. Motivul pentru aceasta va fi o criză personală, în care ajungeți neobservat. Folosind amintiri ale tuturor necazurilor și greșelilor din trecut, veți deveni din ce în ce mai conștienți de faptul că nu sunteți de vină, ci de circumstanțe dure. Acest lucru te va face să devii o pacoste împotriva întregii lumi, transformându-te într-un pachet de nervi. Acest lucru nu vă va aduce nici un bine, pentru că această furie vă va mânca din interior. Scapa de ea cât mai curând posibil!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×