Horoscop 22 februarie. O zodie trebuie să fie atentă la relaţia de cuplu

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/02/2018, 23:56
Horoscop 22 februarie. O zodie trebuie să fie atentă la relaţia de cuplu

Berbec – Astăzi sunteţi preocupaţi să intraţi în posesia unor drepturi financiare. Poate fi vorba despre o moştenire sau un partaj de bunuri. Acţionaţi cu etică.

Taur – Reuşiţi să daţi dovadă de echilibru într-un context ostil .Rămâneţi constant în această stăpânire de sine,mult mai benefică decât negativismul.

Gemeni – Veţi primi reproşuri că nu aţi apreciat suficient nişte sacrificii. Reflectaţi şi eventual recurgeţi la un gest prin care să reparaţi neglijenţa.

Rac – Unele neînţelegeri vă pot afecta relaţia de cuplu. Sunt lucruri minore, dar ignorarea lor poate eroda în timp şi cea mai trainică afecţiune.

Leu – Grijile pe care vi le-aţi făcut în ultima perioada sunt inutile. Finanţele se menţin la nivelul dorit, iar în celelalte privinţe veţi elimina presiunile.

Fecioara – Continuaţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos. Aţi câştigat puncte importante în această directie şi e păcat să renunţaţi. Fiţi deschişi la comunicare.

Balanţă – Firea cumpătată vă ajută să faceţi faţă unei perioade austere, în care va trebui să ţineţi sub control situaţia. Faceţi din asta un exerciţiu de perfecţionare.

Scorpion – O zi plăcută,în compania unui grup în care va simţiţi valorizat. Ideile voastre vor avea trecere şi veţi deveni astfel un fel de consilier pentru mulţi.

Săgetător – E timpul să vă reamintiţi că dincolo de nori e soare mereu. Indiferent de micile nemulţumiri pe care viaţă le aduce,căutaţi partea bună.

Capricorn – Astăzi emanati energie şi un aspect înfloritor. Nişte noutăţi de ordin administrativ va solicită atenţie, iar un prieten vine cu o propunere interesantă.

Vărsător – Astrele fac ca totul să se lege foarte firesc astăzi în ceea ce vă priveşte. Priviţi cu recunoştinţă  ce primiţi şi încercaţi să răspundeţi la fel.

Peşti – Nişte planuri de călătorie, o vizită inopinată şi multă agitaţie. Pentru a nu fi depăşiţi de toate acestea,implicate-va în fiecare cu măsură .

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×