Horoscop 22 decembrie. O zodie se pare că munceşte pe promisiuni

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
22/12/2017, 08:15
Horoscop 22 decembrie. O zodie se pare că munceşte pe promisiuni

BERBEC

Nu va arătaţi indulgent faţă de greşelile unei rude mai tinere, doar pentru a crea probleme unei persoane căreia aveţi să-i plătiţi nişte poliţe. Seară, va recunoaşteţi greşeală!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

TAUR

Nu va place cum s-a amenajat un interior în care va veţi petrece sărbătorile de iarnă, însă nici nu aveţi cum să cereţi să se modifice ceva, pentru că aţi refuzat să faceţi vreo propunere.

GEMENI

Aveţi o grămadă de treburi pe care le trataţi cu indiferenţă, în primul rând pentru că nu sunt plătite corespunzător. Va simţiţi de altfel singur şi cam lipsit de iubire.

RAC

Pentru a putea să terminaţi toată treaba, va fi necesară un fel de alianţa. Chiar dacă nu va place partenerul, gândiţi-va că nu este necesar decât până depăşiţi sărbătorile de iarnă!

LEU

Una din multele dv. cooperări se dovedeşte cel puţin ciudată. Nu vi se dau bani, ci promisiuni. Nu vi se cere atenţie, ci multă răbdare. Încercaţi să scăpaţi, dar nu prea reuşiţi!

Horoscop 22 decembrie. Vărsătorul şi-ar putea schimba cariera

FECIOARĂ 

Aveţi posibilitatea să reinstauraţi armonia în familia dv. prin crearea unei echipe din membrii acesteia, care să lucreze pentru organizarea sărbătorilor. Aveţi nevoie de multă răbdare!

BALANŢĂ

Nu mai suportaţi ironiile celor din anturaj, care consideră că nu aveţi suficientă mândrie pentru a renunţă la colaborările mai puţin tradiţionaliste. Reacţii pe măsură.

SCORPION

Vi cere să participaţi la o „şedinţa” de familie mai puţin obişnuită şi aveţi presimţirea că nu se va termină cu bine. Aveţi dreptate, numai că nu sunteţi implicat în deciziile „negative”.

SĂGETĂTOR

Pentru a avea suficient timp pentru ceea ce va place să faceţi, nu daţi suficientă atenţie unor activităţi „tradiţionale”, care cer multă atenţie şi meticulozitate. Veţi fi „amendat” pe loc!

CAPRICORN

Puteţi pierde bani ori acte din cauza neatenţiei. Reacţiile dv. sunt exagerate, chiar dacă nu se întâmplă nimic important. Aveţi o instabilitate emoţională justificată.

VĂRSĂTOR

Explicaţi pe înţelesul tuturor nişte concepte complicate, fără să va ceară nimeni să va implicaţi. După-amiază, vi se oferă un post nou sau o schimbare de carieră.

PEŞTI

Regăsiţi încrederea pe care aţi avut-o în rude şi le cereţi sfatul într-o problema sentimentală care va da dureri de cap. Soluţia o veţi găsi însă tot singur, pe seară.

Închide ×