Horoscop 21 septembrie! O zodie este luată prin surprindere de un eveniment

Filon Stan   
în Hotnews
21/09/2017, 09:49
Horoscop 21 septembrie! O zodie este luată prin surprindere de un eveniment

O zodie este implicată într-un eveniment ce trebuia să aiba loc abia peste câteva zile, dar care îl ia prin surprindere. Partea amuzantă este că respectivul nativ este de vină!

BERBEC

Felul in care iti faci aparitia azi ii impresioneaza pe toti. Nu ti-ai schimbat doar look-ul, ci si atitudinea. Vei fi in mijlocul atentiei si vei strange o multime de complimente. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

Daca ai de semnat ceva, astazi pare a fi ziua perfecta. Simtul tau de afacerist e la cote maxime, asa ca vei incheia cu usurinta parteneriate noi.

GEMENI

Un eveniment ce trebuia sa aiba loc abia peste cateva zile, te ia prin surprindere. Partea amuzanta e ca tu esti de vina, ti-ai notat gresit data. Esti nepregatit, asa ca singura solutie e sa improvizezi ceva.

Horoscop 21 septembrie! Problemele financiare dispar pentru Leu

RAC

Esti foarte prins la munca. Primesti sarcini noi pe care trebuie sa le rezolvi rapid. Nu ai niciun ajutor si simti ca nu mai faci fata. Ai nevoie de o pauza, poate chiar de o vacanta.

LEU

In sfarsit te poti relaxa. Problemele financiare din ultima vreme s-au rezolvat, la job speri intr-o promovare, iar acasa este pace si liniste. Ce ti-ai putea dori mai mult…?

FECIOARĂ

Ai emotii. Partenerul de viata debuteaza intr-un domeniu nou. A investit timp si bani intr-un proiect personal, iar tu i-ai fost alaturi in fiecare moment. Seara sarbatoriti.

BALANŢĂ

De dimineata esti agitat pentru ca astazi are loc sedinta in urma careia vei afla ce se intampla cu cariera ta. Ai grija sa nu intarzii, macar sa fi de fata cand ti se decide „soarta”. Dupa, iti revine zambetul pe buze.

SCORPION

Aveti parte de mici realizari astazi. Ziua va va epuiza, dar laudele si aprecierea celor din jur va dau putere sa continuati.

SAGETĂTOR

Stiti sa cereti ceea ce vreti. Este o zi buna pentru ambitiile personale. O sa bifati o reusita pe lista cu lucruri de facut.

CAPRICORN

Norocul va surade astazi si o sa aveti parte de o mare reusita. Sperati, insa nu erati sigur de ceea ce va urma. Realitatea o sa depaseasca mult asteptarile.

VĂRSĂTOR

Este momentul sa aveti mai multa incredere in voi. Oricat de pregatiti sunteti din punct de vedere profesional, daca nu dati demonstrati ca sunteti stapani pe situatie proiectele voastre s-ar putea sa nu aiba rezultatul dorit.

PEŞTI

Va fi una dintre cele mai bune zile din saptamana. O primiti multe vesti extraordinare de la persoane dragi. Sunt sanse mari sa planuiti o excursie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×