Horoscop 21 octombrie. Una dintre zodii pare cam confuză

Filon Stan   
în Hotnews
21/10/2017, 08:06
Horoscop 21 octombrie. Una dintre zodii pare cam confuză

Una dintre zodii este cam confuză şi este posibil să înteleagă greşit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Faceţi un efort şi vă concentraţi puţin mai mult!

BERBEC

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nu începeţi ziua prea bine şi vă enervaţi din tot felul de motive. Nu vă implicaţi în activităţi noi, pentru că s-ar putea să vă loviţi de obstacole neaşteptate. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

O rudă mai în vârstă vă ajută cu sfaturi pentru a pune capăt unor probleme parteneriale. Vă cam lipseşte simţul practic, însă familia şi prietenii vă înţeleg şi vă ajută. Nu le refuzaţi ajutorul!

GEMENI

Sunteţi confuz şi este posibil să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Faceţi un efort şi vă concentraţi mai mult.

RAC

S-ar putea să nu vă simţiţi prea bine şi să aveţi probleme de concentrare.
Nu vă asumaţi niciun risc, mai ales la serviciu, întrucât s-ar putea să mizaţi greşit.

LEU

Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi probleme importante. Nu începeţi activităţi noi, pentru că azi nu staţi prea bine cu simţul practic.

Horoscop 21 octombrie. Capricornul are probleme la serviciu

FECIOARĂ

Sunteţi confuz şi riscaţi să luaţi decizii neinspirate în afaceri. Nu este o zi bună pentru examene şi nici pentru întâlniri. Nu vă grăbiţi să semnaţi nimic, ca să nu regretaţi mai târziu!

BALANŢĂ

Sunteţi foarte hotărât să începeţi o afacere, dar vă cam lipseşte simţul practic. Dacă aveţi îndoieli, este indicat să mai aveţi răbdare până când vă limpeziţi ideile.

SCORPION

S-ar putea să descoperiţi că planurile pe care vi le-aţi făcut nu sunt deloc realiste.
O cunoştinţă vă cere ajutorul într-o problemă de afaceri. Ar fi bine să nu o refuzaţi, pentru că puteţi ieşi în câştig.

SĂGETĂTOR

Nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că astăzi vă lipseşte simţul practic. Încercaţi să amânaţi deciziile importante, mai ales pe plan profesional!

CAPRICORN

Din cauza stării de confuzie cu care începeţi ziua, s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii.

VĂRSĂTOR

Astăzi vă cam lipseşte simţul practic. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Seara sunt şanse să petreceţi clipe romantice alături de persoana iubită.

PEŞTI

Vă nemulţumesc toţi şi toate. Fiţi foarte atent la ce spuneţi. Evitaţi o ceartă cu o femeie mai în vârstă, de la locul de muncă! Ar fi bine să renunţaţi la călătorii.

Închide ×