Horoscop 21 noiembrie. O zodie trebuie să se ţină departe de investiţii!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
21/11/2017, 08:15
Horoscop 21 noiembrie. O zodie trebuie să se ţină departe de investiţii!

BERBEC

Dacă plecaţi într-o delegaţie, puteţi fi optimist, o să vă meargă bine. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune. Acasă s-ar putea să aveţi probleme, dacă se repetă situaţia cu delegaţia.

TAUR

Azi s-ar putea să aveţi probleme la serviciu, din cauza nervozităţii. Faceţi-vă bine treaba, şeful e cu ochii pe dvs.! Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri.

GEMENI

Un prieten vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu partenerul de viaţă. Nu investiţi în afaceri riscante. Ascultaţi-vă intuiţia, când vine vorba de bani!

RAC

Nu sunteţi prea bine dispus şi aveţi tendinţa să fiţi nerealist. Evitaţi să vă faceţi un program strict! Nu fiţi prea autoritar cu cei din jur, pentru că riscaţi să-i jigniţi.

LEU

Sunteţi plin de energie şi reuşiţi să terminaţi o treabă începută mai demult.
Nu refuzaţi o afacere. Consultaţi-vă cu cineva experimentat în domeniu!

FECIOARĂ

Aveţi o zi agitată, din cauza problemelor de serviciu. Nu aveţi chef de nimic, sunteţi puţin descurajat şi riscaţi să provocaţi tensiuni în familie.

BALANŢĂ

Astăzi nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri.
Parcurgeţi o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale.

SCORPION

Fiţi prudent. S-ar putea să fiţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. Primiţi o sumă importantă de bani de la un partener de afaceri.

SĂGETĂTOR

Rezolvaţi-vă problemele în prima parte a zilei, când sunteţi în formă. Simţiţi o puternică nevoie de libertate, care vă poate izola. Fiţi mai atent cu persoana iubită!

CAPRICORN

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în relaţiile sentimentale. Este posibil să cunoaşteţi o persoană de sex opus, de care vă veţi simţi atras.

VĂRSĂTOR

Vă enervaţi la serviciu, din cauza unei femei mai în vârstă. Evitaţi orice fel de speculaţii şi nu vă lăsaţi provocat la ceartă.

PEŞTI

Neînţelegerile cu un partener de afaceri ar putea să degenereze într-o ceartă. Riscaţi să ajungeţi la ruperea relaţiilor. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×