Horoscop 2020 Vărsător. Va fi un an minunat: dragoste pasională și câștiguri financiare mari în afaceri. Previziuni zodiacale complete

Dan Suta   
în Horoscop
12/12/2019, 15:02
Horoscop 2020 Vărsător. Va fi un an minunat: dragoste pasională și câștiguri financiare mari în afaceri. Previziuni zodiacale complete
Horoscop 2020 pentru Vărsător. Sursa foto: thehoroscope.co

Conform celui mai exact horoscop pentru anul 2020, cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o perioadă excelentă din multe puncte de vedere. Se poate spune că pentru aceste persoane 2020 va fi un an al revelațiilor, mai ales în dragoste.

Horoscop 2020 pentru Vărsător: Vara se îndrăgostesc lulea

Primele trei luni din an, pentru Vărsători va fi ceva mai greu din punct de vedere financiar. Iarna, în general, este mai complicată, așa că vor fi nevoiți să facă tot felul de economii. Nu trebuie să se panicheze, căci din martie încolo lucrurile se îmbunătățesc.

Din martie până în mai, Vărsătorii o vor duce ceva mai bine. Vor avea mai mult succes din punct de vedere profesional și vor veni și banii după trei luni de restriște.

Previziuni complete: Dragoste, bani, sănătate

Perioada mai-septembrie va fi una excelentă din punct de vedere amoros. Vor cunoaște o persoană cu totul specială care îi va face să privească relațiile dintr-o cu totul altă perspectivă.

Vărsătorii vor iubi, practic, precum niște adolescenți. Iubirea de vară s-ar putea să țină mai mult în 2020, așa că toamna nu e exclus să se trezească în fața altarului.

Finalul de an, mai exact perioada septembrie-decembrie va fi una și mai interesantă din punct de vedere emoțional, dar ce va prima va fi cariera, de unde vor veni sume colosale de bani.

Dragoste. Așadar, la capitolul dragoste Vărsătorii nu au niciun motiv să se plângă. Vara vine iubirea la care visau de mult și îi va face extrem de fericiți.

Bani. Cu banii, cu excepția primelor trei luni, nu par a avea probleme. Vor avea parte de câștiguri financiare ceva mai substanțiale abia din a doua parte a anului, după luna septembrie cel mai sigur.

Horoscop 2020 Vărsător – sectorul Carieră. Vărsătorii care activează în domenii care au legătura cu legislația (juriști, polițiști, inspectori etc) vor avea 12 luni excelente.

Sănătate. Dacă ceva s-ar putea să scârțâie în anul 2020 ar putea fi sănătate. Neglijarea anumitor probleme în aparență nesemnificative le-ar putea crea niște disconforturi în primăvară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×