Horoscop 2020 realizat de Camelia Pătrășcanu. Un an complicat, plin de regrete și schimbări pentru multe zodii

Dan Suta   
în Horoscop
11/11/2019, 11:56
Horoscop 2020 realizat de Camelia Pătrășcanu. Un an complicat, plin de regrete și schimbări pentru multe zodii
Horoscop 2020 Camelia Pătrășcanu. Sursa foto: Canal 33 Youtube

Horoscop 2020 realizat de Camelia Pătrășcanu: Astrologul a realizat principalele previziuni pentru fiecare zodie, iar anul care urmează va fi unul extraordinar din multe puncte de vedere. Iată mai jos care sunt previziunile pentru zodia ta!

Horoscop 2020 by Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie

Berbecii vor avea un an 2020 plin de tensiuni încă de la începutul anului, mai ales cu autoritățile. Unii s-ar putea să renunțe la anumite poziții și să își dea seama că se schimbă anumite lucruri. Vor fi zgândăriți de gândurile de moralitate și adevăr.

Taurii au parte de mișcări intense în zona juridică sau a actelor. Pentru unii Tauri 2020 este legat și de străinătate, va fi un deznodământ de alegere. Unii vor colabora sau vor lucra în străinătate.

Gemenii au un an plin de succese financiare. Succesul financiar nu e legat neapărat de muncă, ci e reculul unor mecanisme financiare la care au lucrat în anii anteriori. Poate fi vorba despre investiții mai vechi.

Balanțele au parte de schimbări la nivel de habitat

La Raci, se schimbă raporturile dintre parteneri. Vor intra într-o nouă etapă și se vor reașeza unul lângă altul. Alții pot avea însă probleme conjugale care îi râcâie de mai bine de doi ani.

Pentru Lei, anul este important din perspectiva muncii. Vor încheia un pasaj de doi ani în care s-au reorganizat din punct de vedere profesional. Nu le-a fost ușor și tocmai de aia au și renunțat la unele activități.

Fecioarele au un an al iubirii. Este un tranzit combinat al mai multor planete, dar planetele fixate în zona încrederii în sine le vor ajuta încă de la începutul anului. Trebuie să fie conștiente de atuurile lor reale, nu de cele închipuite.

Vor risca dorind să facă lucruri bune dar care nu le sunt autentice, riscă să piardă timpul.

Balanțele au parte de schimbări la nivel de confort, de habitat. Apar alte ordini, alte reglaje. Scorpionii se vor concentra asupra zonei cunoașterii. Aceasta va fi bombardată de planete și vor avea mari responsabilități pedagogice.

Săgetătorii au nevoie de sănătate ca să facă lucrurile pe care și le-au propus. Unii Săgetători își dau seama că nu mai am acum resurse să facă ce și-au propus. E un an al regretelor.

Capricornii trebuie să afle cine sunt, ce au reușit să facă în ultimii ani. Un aspect global vizează relația lor cu viața.

Vărsătorii pot avea sentimentul că o mare povară de pe umerii lor dispare, poate fără să facă ei ceva în mod explicit.

Peștii au un 2020 în care trebuie să verifice multe lucruri. Unii vor să se retragă, să înceapă o altă viață, să își demonstreze că se pot descurca singuri. Previziunile Cameliei Pătrășcanu au fost făcute pentru Canal 33.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×