Horoscop 2020 Fecioară. Zodia norocoasă a anului: iubire ca în povești, câștiguri fiananciare substanțiale și o promovare în carieră. Previziuni astrale complete

Dan Suta   
în Horoscop
10/12/2019, 16:31
Horoscop 2020 Fecioară. Zodia norocoasă a anului: iubire ca în povești, câștiguri fiananciare substanțiale și o promovare în carieră. Previziuni astrale complete
Horoscop 2020 pentru Fecioară. Sursa foto: i.thehoroscope.co

Conform celui mai exact horoscop pentru 2020, zodia Fecioară este cea mai norocoasă dintre toți cei 12 nativi. Va avea parte de câștiguri absolut spectaculoase pe toate planurile, iar din punct de vedere amoros este clar anul ei!

Horoscop 2020 pentru Fecioară: Anul în care zodia de pământ dă lovitura pe toate planurile

În perioada ianuarie-aprilie, Fecioarele își vor rezolva mici probleme care țin de confortul lor emoțional ori chestiuni legate de sănătate. Vor avea parte de multe momente interesante și vor fi eficiente în rezolvarea acestor probleme.

Din aprilie până în luna noiembrie, Fecioarele vor bifa succes după succes. Vara vor cunoaște iubirea pasională. Vor întâlni persoana care le poate schimba complet viziunea despre viață și despre ce înseamnă dragoste cu adevărat.

Previziuni astrologice complete: Bani, dragoste, sănătate

Profesional și financiar, tot până în noiembrie vor avea parte de cele mai bune realizări, unele care se vor dovedi a fi de durată. Așadar, Fecioarele au parte de surprize cu totul spectaculoase.

Perioada noiembrie-decembrie, ultimele două luni din an, va fi dedicată familiei, relației cu prietenii, proiectelor personale. Nu e exclus ca Fecioarele să înceapă un proiect nou de viață.

Horoscop 2020 pentru Fecioară – Dragoste. Din punct de vedere amoros, Fecioarele nu vor avea motive să se plângă. Cele mai bune luni pentru iubire vor fi august și septembrie, în special septembrie, lună în care sunt născute cele mai multe dintre Fecioare.

Bani. Nici la capitolul bani nu au motive să se plângă în anul 2020. Vara va fi fructuoasă. Vor câștiga bani din mai multe surse, iar munca lor va cântări tot mai mult.

Carieră. Toamna vor culege cele mai multe roade și nu e vorba neapărat de bani, ci de lauri, de prestigiu. În lunile octombrie și noiembrie vor începe un proiect nou cu care îi vor uimi pe toți.

Horoscop 2020 pentru Fecioară – Sănătate. Fecioarele vor sta bine și cu sănătatea. Lucrurile se vor așeza, iar Fecioarele care au de rezolvat niște urgențe medicale vor trece cu bine peste aceste cumpene.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×