Horoscop 2020 Capricorn. Logodnă sau căsătorie, dificultăți cu banii și-o veste surprinzătoare în carieră. Previziuni zodiacale complete

Bogdan Solomon   
în Horoscop
12/12/2019, 14:45
Horoscop 2020 Capricorn. Logodnă sau căsătorie, dificultăți cu banii și-o veste surprinzătoare în carieră. Previziuni zodiacale complete
Pe Capricorni îi așteaptă un 2020 plin de provocări. Sursa foto: astrospot.ro

Știm că ești foarte curios să afli ce provocări te așteaptă în următoarea perioadă, așa că ți-am pregătit un horoscop special. Dacă te numeri printre nativii din zodia Capricorn, trebuie să știi că anul nou îți va aduce provocări la fiecare pas, vești mai puțin bune în viața sentimentală, dar și o surpriză de proporții în plan profesional.

Scorpionii au parte de multe provocări în 2020

Pentru că în 2019 ai cam neglijat sarcinile de la locul de muncă, de data asta trebuie să te apuci foarte serios de treabă.. În anul care vine nu-ți mai poți permite să lași în standby proiectele importante, mai ales dacă îți dorești să evoluezi. Nu-ți face probleme, Universul va avea grijă să-ți răsplătească toate eforturile.

Nu vin vești foarte bune din viața sentimentală, întrucât persoana iubită începe să se simtă neglijată și îți reproșează atitudinea din ultima vreme. Încearcă să fii mai atent la nevoile ei, nu vrei ca relația voastră să aibă de suferit. Dacă ești convins că ea este aleasa inimii tale, nu ezita să o ceri în căsătorie. Se va bucura și va spune „DA”.

Bani și carieră. Anul 2020 nu se arată a fi unul în care ai parte de prea multe surprize pe acest plan. S-ar putea, mai degrabă, să fie vorba de continuarea unor proiecte începute în 2019 sau cu câțiva ani înainte, ori dezvoltarea altora demarate de ceva timp. În orice caz, lucrurile merg exact așa cum ți-ai propus, Unde mai pui că vei avea parte și de o surpriză. Plăcută, bineînțeles.

Sănătate și vitalitate. Cu excepția perioadei cuprinse între cea de-a doua jumătate a lui mai și finalul lunii iunie, când ai putea avea parte de unele probleme de sănătate, restul provocărilor din 2020 te implică pe tine și felul în care te raportezi la lumea înconjurătoare. Trebuie să te desparți de unele tipare de gândire care te limitează.

Dragoste, cuplu și prietenie. Anul 2020 nu se deosebește prea mult de 2019 în ceea ce privește parcursul lucrurilor în plan sentimental și social. Este drept că te poți întâlni cu unele perioade mai tensionate, dar ele nu își vor lăsa amprenta pe relația de cuplu sau cele de prietenie. Îți semnalează faptul că trebuie să le aduci unele ajustări în anumite momente.

Casă, familie, viață personală. Viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care îți solicită cel mai mult atenția în 2020. De fapt, multe dintre povocările cu care te confrunți în acest an sunt chestiuni pe care nu ai apucat să le rezolvi în 2019. Ești dispus să nu mai lași lucrurile să treneze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×