Horoscop 20 septembrie. O zodie aruncă cu bani, fără să gândească

Filon Stan   
în Hotnews
20/09/2017, 00:18
Horoscop 20 septembrie. O zodie aruncă cu bani, fără să gândească

Un adintre zodii are tendinţa să arunce cu bani, astăzi. Merge prin magazine şi face cumpărături inutile, doar ca să se plimbe. Ajuns acasă va vedea că respectivele produse nu îi folosesc în viitorul apropiat!

BERBEC

E vremea unei echilibrări financiare, fie că tu eşti nevoit să returnezi o anumită sumă de bani, fie că altul îţi este ţie dator şi trebuie să vă echilibraţi afacerile. Fii corect, nu mai amâna, nu mai cere răgaz pentru a te achita de acea restanţă, mai ales dacă tu chiar ai acei bani la dispoziţie şi ai putea să îi dai, deci nu canaliza banii spre alte direcţii când ştii că ai unele poveri pe umeri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

Nu te juca aşa cu banii pe care îi ai la dispoziţie! Eşti tentat să faci cumpărături doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investiţii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Drămuieşte bine banii de care dispui, ca nu cumva să-i canalizezi într-o direcţie incomplet analizată şi, mai devreme sau mai târziu, să-ţi dai seama că nu era momentul pentru aşa ceva.

GEMENI

Dacă ai putea prelungi cât mai mult acest moment frumos care are loc în casa ta, ar fi motiv de fericire. Au loc evenimente de vârf în familia ta, care îţi încarcă sufletul de bucurie, şi norocul tău e că ai impresia că timpul încetineşte în aceste momente, parcă pentru a-ţi oferi cât mai mult timp senzaţia de bucurie de care ai parte.

RAC

Primeşte cu mintea şi cu inima deschise sfaturile sau informaţiile pe care ţi le oferă astăzi un amic, pentru că ştie foarte bine ce spune. A studiat problema care te preocupă pe tine, a trecut şi el prin ceva similar şi a depăşit-o cu bine, deci acum ajunge să te încrezi în totalitate în ceea ce are el de transmis pentru a nu pierde şi tu timpul cu experimente.

Horoscop 20 septembrie. Fecioara are un rol important în viaţa altora

LEU

Ai grijă cum îţi manifesti azi agresivitatea, pentru că ai putea abuza de poziţia ta superioară, de energia ta copleşitoare, poate şi de instrumentele de manipulare pe care le ai la dispoziţie, alunecând uşor spre orgoliu, ba chiar şi spre o anumită atitudine autoritară periculoasă.

FECIOARĂ

Joci un rol important în treburile unor persoane care şi-au cam pierdut direcţia. Sunt debusolaţi, confuzi, nu au nicio cale de ieşire din impasul în care se simt blocaţi şi aşteaptă de undeva o soluţie. Salvarea vine de la tine, pentru că ai toate calităţile unui bun îndrumător, sfătuitor, profesor la nevoie.

BALANŢĂ

Va trebui sa renunti astazi la pauza pentru ca mai ai mult de munca si risti sa nu termini la timp ceva urgent. Iti iei, insa, revansa seara la evenimentul la care vei participa. Incearca, totusi, sa te si odihnesti. Maine te intorci la job.

SCORPION

Ceea ce se intampla la munca, te tine in tensiune cateva ore, dar reusesti, totusi, sa iti mentii calmul. Partea buna e ca experienta de astazi iti va fi de mare ajutor in viitor. Nu te lasa influentat de un zvon raspandit de o persoana necunoscuta.

SĂGETĂTOR

Astazi te simti plin de energie si reusesti sa-i contaminezi si pe cei din jurul tau. Dupa-amiaza primesti o veste care te pune pe ganduri, dar te linistesti imediat ce afli ca totul a fost o alarma falsa.

CAPRICORN

Ai promis unui prieten apropiat ajutorul si acum realizezi ca esti prins cu tot felul de activitati si nu mai ajungi la timp. Nu vrei sa il dezamagesti, asa ca revizuieste-ti lista de prioritati. Vezi la ce poti renunta si ce poti amana…

VĂRSĂTOR

Sincer, ai cam pierdut timpul zilele trecute si acum esti nevoit sa te pui pe treaba. O sa fie o zi „pierduta”, dar nu ai incotro. Partea buna e ca, spre seara, primesti niste laude din partea sefilor care observa „sacrificiile” facute.

PEŞTI

In sfarsit poti rasufla linistit. Afli ca suma pe care o astepti de ceva vreme ti-a fost virata in cont. Acum poti merge la cumparaturi fara sa te mai faci atac de panica cand vezi preturile. Mai ales pe cele de pe facturile pe care ti le arata partenerul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×