Horoscop 20 octombrie. Una dintre zodii s-ar putea să jignească o femeie

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
20/10/2017, 08:43
Horoscop 20 octombrie. Una dintre zodii s-ar putea să jignească o femeie

Una dintre zodii este destul de irascibilă! S-ar putea să fiţi impulsiv şi să jigniţi o femeie. Nu este o zi bună pentru examene şi afaceri. Aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute împreună cu persoana iubită.

BERBEC

În cadrul unei reuniuni, vă faceţi remarcat şi s-ar putea să cuceriţi inima unei persoane deosebite. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile prietenilor apropiaţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR

Zi favorabilă pentru întâlniri cu prietenii. În familie, vă bucuraţi de armonie, dar nu este exclus să aveţi probleme cu sănătatea. Vi se propune o colaborare.

GEMENI

S-ar putea să fiţi impulsiv şi să jigniţi o femeie. Nu este o zi bună pentru examene şi afaceri. Aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute împreună cu persoana iubită.

RAC

Sunteţi melancolic şi s-ar putea să nu luaţi cele mai bune decizii. Este posibil să vi se propună asocierea într-o afacere. Dacă sunteţi mai atent la relaţiile sentimentale, puteţi petrece o seară romantică.

LEU

Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. Vă loviţi de o problemă sentimentală, dar o rezolvaţi repede.

FECIOARĂ

Sunteţi foarte apreciat la serviciu, datorită iniţiativelor inspirate. Trebuie să luaţi o decizie serioasă în ceea ce priveşte relaţiile cu persoana iubită.

Horoscop 20 octombrie. Săgetătorul cunoaşte o femeie importantă

BALANŢĂ

Zi favorabilă relaţiilor sentimentale. De asemenea, vă puteţi afirma în societate.
Fiţi prudent la serviciu şi în afaceri. S-ar putea să aveţi probleme cu banii.

SCORPION

Aveţi probleme financiare, motiv pentru care sunteţi indispus. Nu începeţi activităţi noi. În relaţiile sentimentale, totul este în regulă, ceea ce vă menţine moralul ridicat.

SĂGETĂTOR

Faceţi cunoştinţă cu o femeie care va juca un rol important în viaţa dvs.
Fiţi mai atent la serviciu, pentru că sunteţi predispus la greşeli.

CAPRICORN

Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună, care vă influenţează favorabil relaţiile cu cei din jur. Aveţi succes în societate şi în afaceri. Sunt şanse ca o femeie să vă propună o colaborare pe termen lung.

VĂRSĂTOR

Cumpăraţi un obiect important pentru familie, spre bucuria partenerului de viaţă.
Poate să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia rămâneţi peste program.

PEŞTI

Este posibil să aveţi dificultăţi în relaţiile parteneriale. Fiţi calm şi nu refuzaţi dialogul. Fiţi mai explicit când vorbiţi cu partenerul de viaţă, pentru a evita un conflict!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×