Horoscop 20 ianuarie. Una dintre zodii s-ar putea trezi cu casa goală

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
20/01/2018, 08:00
Horoscop 20 ianuarie. Una dintre zodii s-ar putea trezi cu casa goală


BERBEC

Iubire: mare grijă că o decizie de separare luată pe nepusă masă îi poate lăsa pe unii Berbeci cu casa goală.
Sănătate: se pot confrunta cu probleme dentare, să accepte un tratament, iar dacă este vorba despre extracţie, să apeleze la ea doar dacă este nevoie!
Bani: financiar stau nici foarte bine, nici foarte rău.

TAUR

Iubire: o cotitură de destin, moment pe care Taurii trebuie să-l ia aşa cum este, adică o recompensă pentru sensibilitatea lor. Sănătate: ar trebui să acorde ceva mai multă atenţie şi sănătăţii, este un moment bun pentru o serie de analize. Bani: dorinţa de a continua un tratament îi face să mai scoată ceva bani din buzunare.

GEMENI

Iubire: se întrevede o uşoară îmbunătăţire a relaţiilor, să nu uităm că în casa iubirii intră Jupiter retrograd care le aduce şansa şi răbdarea să rezolve aspectele tensionate ale unor probleme din trecut.
Sănătate: instinctul le spune ce să facă pentru sănătatea lor şi îi sfătuiesc să ţină cont de el.
Bani: apropo de bani, să aibă grijă la sumele necontabilizate.

RAC

Iubire: bătălia pentru poziţia în interiorul familiei sau a cuplului ameninţă să ia forma unui conflict serios între generaţii. Sănătate: au suferinţe pe care nimeni nu le găseşte, eu le-aş sugera o discuţie deschisă cu cei care îi fac să sufere sau dacă nu vor asta, să meargă la un psiholog. Bani: plănuiesc o renovare masivă şi încearcă să adune informaţii despre costuri şi materiale.

LEU

Iubire: bătălia pentru poziţia în interiorul familiei sau a cuplului ameninţă să ia forma unui conflict serios între generaţii. Sănătate: au suferinţe pe care nimeni nu le găseşte, eu le-aş sugera o discuţie deschisă cu cei care îi fac să sufere sau dacă nu vor asta, să meargă la un psiholog. Bani: plănuiesc o renovare masivă şi încearcă să adune informaţii despre costuri şi materiale.

Horoscop 20 ianuarie 2018. Scorpionul tânăr şi-ar putea găsi perechea

FECIOARĂ

Iubire: un conflict care izbucneşte din nimic cu vecinii de palier sau de pe stradă şi acesta se poate transforma, prin antrenarea familiei, într-un adevărat câmp de luptă. Sănătate: problemele ţin de tensiune. Bani: vor avea unele satisfacţii şi nu cred să mă înşel, vor avea forţa şi energia să o ia de la capăt dacă trebuie, în caz că rămân fără loc de muncă.

BALANŢĂ

Iubire: mai sunt unele asperităţi care se regăsesc la nivel raţional, de ei depinde cum rezolvă diferendele cu partenerul de viaţă şi totul pleacă de la felul cum vede fiecare educaţia copiilor. Sănătate: astăzi îi chinuie probleme mărunte, dar sâcâitoare, cum ar fi durerile provocate de monturi. Bani: să aibă răbdare că vor avea şi bani ca să cumpere ceea ce şi-au propus.

SCORPION

Iubire: relaţional, cei tineri sunt avantajaţi, în sensul că dacă nu au o relaţie, ar putea să înceapă una sau să revină asupra uneia pe care o considerau încheiată. Sănătate: unele răceli ale tractului uro-genital le pot crea probleme mici, dar neplăcute. Bani: astăzi, cineva va încerca să le propună un contract care să îi dezavantajezeze şi ascunde interese oculte, deci, atenţie ce veţi negocia.

SĂGETĂTOR

Iubire: s-au deschis ochii minţii, i-a făcut să caute în ei soluţii atunci când cele din afară s-au epuizat şi i-a reformulat în raport cu Prezentul şi acum încep să culeagă roadele. Sănătate: se pot confrunta cu tulburări digestive.
Bani: astăzi vor trebui să acţioneze de asemenea manieră încât conturile lor să nu rămână goale.

CAPRICORN

Iubire: nimeni nu le poate schimba viaţa din afară, ci ei trebuie să înceapă aceste schimbări din interior, simt asta şi vor acţiona în consecinţă. Sănătate: se remarcă o nevoie imperioasă de odihnă. Bani: fructifică oportunităţi, ceea ce va stârni destule duşmănii, aşa că să fie atenţi cine este în spatele lor.

VĂRSĂTOR

Iubire: în familie lucrurile merg bine, numărul membrilor s-ar putea înmulţi, ceea ce îi va face să se gândească mai mult la statutul de soţ şi tată. Sănătate: s-ar putea ca ficatul şi colecistul să le dea serioase bătăi de cap, deci să fie atenţi ce mănâncă. Bani: astăzi ar putea să mai primească o treaptă salarială.

PEŞTI

Iubire: blocaje din punct de vedere al exprimării propriei sexualităţi şi tensiuni care vor repercuta neaşteptat asupra lor, dar şi asupra partenerilor de viaţă. Sănătate: se pot confrunta cu revenirea unor simptome ale unei boli pe care credeau că s-a vindecat. Bani: au o divinitate a lor care îi protejează, ba chiar le dă apă la moară şi nu rămân niciodată fără soluţii financiare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×