Horoscop 20 februarie. Una dintre zodii trebuie să amâne o călătorie

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
19/02/2018, 19:22
Horoscop 20 februarie. Una dintre zodii trebuie să amâne o călătorie

BERBEC
 
S-ar putea să fiţi nemulţumit din cauza că trebuie să amânaţi o călătorie în interes profesional sau de afaceri. Amânarea ar putea fi, de fapt, în avantajul dumneavoastră, pentru că astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. În a două parte a zilei aveţi ocazia să puneţi la cale o colaborare pe termen lung, din care sunt şanse să obţineţi beneficii materiale importante.
 
TAUR
 
Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi în cămin sunt bine primite de cei din familie, dar ţineţi cont şi de dorinţele partenerului de viaţă. Este recomandat să nu vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că riscaţi să nu duceţi la bun sfârşit niciuna dintre ele. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane apropiate.
 
GEMENI
 
În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă. O persoană mai în vârstă din familie ar putea fi dispusă să vă ajute financiar, dar probabil că va încerca să-şi impună ideile în legătură cu schimbările pe care doriţi să le faceţi. Fiţi foarte diplomat pentru a evită o ceartă care ar putea să tensioneze atmosfera din familie. După-amiază este posibil să primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.
 
RAC

Se pare că azi aveţi multe probleme de rezolvat. Aveţi posibilitatea să faceţi anumite schimbări în cămin, care ar putea contribui la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerul de viaţă. În partea a două a zilei s-ar putea să fiţi tentat să cheltuiţi o sumă destul de mare. Vă recomandăm să fiţi prudent, fiindcă nu este o zi favorabilă investiţiilor.

 LEU

 Este o zi bună pentru a va ocupă de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu o refuzaţi, pentru că ar putea determină o schimbare în bine în viaţă dumneavoastră. N-ar strica să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.
 
FECIOARĂ
 
Se anunţă o zi destul de încărcată, aşa că ar fi bine să va organizaţi cât mai riguros. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute. Nu este exclus să va schimbaţi programul în ultimul moment, pentru a va ocupă de o problemă urgenţă a unui partener de afaceri.

Horoscop 20 februarie. Scorpionul face bani
 
BALANTĂ
 
Este momentul să va concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin. Va puteţi bază pe intuiţie, dar ţineţi cont şi de dorinţele partenerului de viaţă. După-amiază, o rudă v-ar putea cere ajutorul într-o chestiune financiară.
 
SCORPION
 
Astăzi s-ar putea ivi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară care va preocupa de mai mult timp. În prima parte a zilei este posibil să vi se propună o afacere care se anunţa profitabilă pe termen lung. Va recomandăm să evitaţi speculatiile de orice fel.
 
SĂGETĂTOR
 
Aveţi ocazia să puneţi în practică planurile pe care vi le-aţi făcut în legătură cu o afacere. Relaţiile cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Dorinţa dumneavoastră de libertate ar putea genera tensiuni în familie. Fiţi diplomat şi nu refuzaţi comunicarea cu membrii familiei.

CAPRICORN
 
Astăzi aveţi tendinţa să va ocupaţi de mai multe proiecte în paralel. Înainte de a începe ceva nou, ar fi bine să finalizaţi o parte dintre lucrările deja începute. Pentru a realiză ceea ce v-aţi propus, este necesar să fiţi inventiv şi perseverent. Se pare că traversaţi o perioadă de instabilitate financiară. Aveţi răbdare şi nu va lăsaţi tentat de câştiguri uşoare şi speculaţii.
 
VĂRSĂTOR
 
Se pare că sunteţi în formă şi este un moment bun pentru a demară noi activităţi. Azi sunt favorizate şi planurile de viitor în ceea ce priveşte locuinţa şi viaţă de familie. Partenerul de viaţă şi familia va încurajează şi sunt dispuşi să va ajute. Dificultăţile cu care va confruntaţi în această perioadă sunt trecătoare.
 
PEŞTI
 
Astăzi creativitatea ar trebui să fie la cote înalte şi va poate ajută să rezolvaţi probleme dificile într-un mod ingenios. Va recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Relaţiile sentimentale parcurg o perioadă favorabilă. Atenţie la tendinţa de a-i face reproşuri nemeritate persoanei iubite! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×