Horoscop 2 decembrie. Una dintre zodii este lipsită de tact

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
02/12/2017, 08:15
Horoscop 2 decembrie. Una dintre zodii este lipsită de tact

BERBEC

Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Nu are rost să vă enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

TAUR

Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact. Sunteţi irascibil şi nu reuşiţi să fiţi convingător.

GEMENI

Aveţi de gând să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Nu este o zi buna pentru afaceri. Riscaţi să înregistraţi pierderi financiare.

RAC

În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, ce vă pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale.

Horoscop 2 decembrie. Scorpionul nu are noroc de bani

LEU

Vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a vă îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită. Reuşiţi să rezolvaţi toate problemele familiei.

FECIOARĂ

Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru azi.

BALANŢĂ

S-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Nu refuzaţi comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viaţă.

SCORPION

Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să suferiţi pierderi financiare ca urmare a eşecului unei afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate şi din cauza dificultăţilor de comunicare.

CAPRICORN

Deveniţi irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten. Nu este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii.

VĂRSĂTOR

Întâmpinaţi mai multe obstacole şi aveţi impresia că vă irosiţi energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înţeleg şi încearcă să vă ajute.

PEŞTI

Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să vă îndepărtaţi partenerii de afaceri şi prietenii. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie.

Închide ×