Horoscop 19 iulie 2018. Pe plan financiar vă merge foarte bine

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
19/07/2018, 21:06
Horoscop 19 iulie 2018. Pe plan financiar vă merge foarte bine
Horoscop zilnic 16 august 2018

Horoscop 20 iulie BERBEC

E vremea sa te eliberezi de o zona sumbra a amintirilor de odinioara, pentru ca ceea ce ai trait atunci, nu mai are nicio legatura cu prezentul. Inchide acel capitol odata pentru totdeauna, iarta si uita ce s-a intamplat, pentru ca acum nu mai conteaza absolut deloc ce lasi in urma, ci doar concluziile folositoare extrase din experientele respective.

Horoscop 20 iulie TAUR

E posibil ca astăzi să te afli în împrejurări inconfortabile, datorită unor întâlniri şi conversaţii cu oameni care îţi par ciudaţi. Pe de altă parte, astăzi poţi face o serie de investiţii avantajoase.

Horoscop 20 iulie GEMENI

Se pare că nu reuşiţi să îndepliniţi toate sarcinile de serviciu şi nu este exclus să aveţi probleme cu şefii. Pregătiți afaceri importante care să va asigure creșterea optimă a câștigurilor care să va scotă din sărăcie.

Horoscop 20 iulie RAC

Poate n-ar fi rau sa renunti la un plan pe care l-ai gandit in cele mai mici amanunte. Ceva iti spune ca nu e momentul cel mai bun pentru a-i da drumul, ca sensul ales nu e cel mai potrivit scopurilor tale, ca nu va avea efectele scontate, si deci ar fi bine sa te gandesti si la altceva. Poate ai deja un plan de rezerva in minte pe care sa-l poti pune imediat in aplicare, inlocuindu-l pe cel care deja iti ridica unele semne de intrebare, decat sa consumi timp si energie pentru un proiect in care deja ti-ai pierdut increderea.

Horoscop 20 iulie LEU

Astăzi vă lăsaţi prea mult călăuzit de sentimente şi riscaţi să deveniţi melancolic. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de comunicare. Pe plan financiar va merge bine, însăși patroana banilor se ocupă de creșterea veniturilor directe.

Horoscop 20 iulie FECIOARĂ

Persoana iubită vă reproşează lipsa de afectivitate şi faptul că acordaţi prea multă importanţă afacerilor.  Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin.

Horoscop 20 iulie BALANŢĂ

Astăzi te afli la un moment de bilanţ, în care încerci să analizezi ce ai, ce-ţi lipseşte şi ce acţiuni sunt necesare pentru a umple golurile. E posibil să înclini spre a observa lipsurile şi să te deprimi.

Horoscop 20 iulie SCORPION

Nu prea vă simţiţi în formă, ceea ce explică starea de nervozitate în care vă aflaţi. Nu vă asumaţi niciun risc, şansele de reuşită sunt minime.  V-au crescut veniturile directe și aveți resurse de a investi surplusul în mod inteligent și această va avea drept rezultat un avantaj material.

Horoscop 20 iulie SĂGETĂTOR

Dimineaţă s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv.  Combinația energetică dintre Venus și Jupiter are că rezultat o zi ideală pentru câștiguri materiale și bănești.

Horoscop 20 iulie CAPRICORN

Aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte.  Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să va consolidați situația financiară, care va ajută să va asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viață

Horoscop 20 iulie VĂRSĂTOR

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, nu îi refuzaţi. Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante.

Horoscop 20 iulie PEŞTI

Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, nu ezitaţi. Va aruncați în proiecte profesionale tumultoase din care puteți înregistra câștiguri substanțiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×