Horoscop 19 februarie. O zodie are de ales între dragoste şi bani

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/02/2018, 19:47
Horoscop 19 februarie. O zodie are de ales între dragoste şi bani

Berbec – Cineva în care aţi investit capital afectiv începe să se manifeste deschis şi cald. Vă aflaţi la început de drum, iar relaţia abia de acum promite.

Taur – Minimalizaţi importanta unor nemulţumiri în echipa în care lucraţi.Nu uitaţi că lucrurile neînsemnate pot provoca disfuncţionalităţi majore.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gemeni – Ieşiţi dintr-o alianţa care v-a sprijinit necondiţionat în situaţii critice. Încercaţi sî procedati cu elegantă şi lăsaţi o cale deschisă spre voi.

Rac – Se impune un triaj al priorităţilor, căci manifestaţi o tendinţa de a vă implica în tot. Fără un echilibru nu veţi reuşi să realizaţi nimic.

Leu – Aveţi nevoie de susţinere pentru a vă asuma o implicare mai profundă în sfera unei relaţii. Procesul e de durata iar cheia este o abordare treptată.

Fecioara – Astăzi vă imaginaţi în tot felul de ipostaze extreme.Deşi chiar e posibil să fiţi prinşi în unele complicaţii, scenariile sunt foarte exagerate.

Balanţă – Dragostea şi banii intră azi în conflict, pentru că va trebui să renunţaţi la unul din ele. Nu se pot da sfaturi, singuri trebuie să găsiţi răspunsul.

Scorpion – Se pare c-o să vă ocupaţi şi de voi, să vă împrospătaţi look-ul, vă duceţi la sală, la stilist, la tuns, la shoping, să daţi refresh total. O reuşită în plan profesional, v-apucaţi de ceva nou care să vă crească stima de sine şi contul din bancă, aşa s-ar părea – totul depinde, sigur, de voi, să nu lăsaţi să vă scape aşa o ocazie.

Săgetător – În sfera profesională va bucuraţi de o stabilitate confortabilă. Solicitări mai mari apar în casă, unde veţi fi obligaţi să dezamosati nişte tensiuni.

Capricorn -La serviciu aveţi parte de un spectacol în toată regulă. Poate fi vorba de o ceartă între colegi, o şedinţa halucinantă sau nişte manifestări ridicole.

Vărsător – Vă apasă o grijă financiară de care se impune să vă detaşaţi. Trebuie să fiţi disponibil sufleteşte pentru cei apropiaţi şi să profitaţi de timpul liber.

Peşti – Astăzi e posibil să vi se conteste autoritatea într-un cerc restrâns. Nu vă supăraţi fără motiv. Luaţi această situaţie cu calm şi mult realism.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×