Horoscop 19 februarie. O zodie are de ales între dragoste şi bani

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/02/2018, 19:47
Horoscop 19 februarie. O zodie are de ales între dragoste şi bani

Berbec – Cineva în care aţi investit capital afectiv începe să se manifeste deschis şi cald. Vă aflaţi la început de drum, iar relaţia abia de acum promite.

Taur – Minimalizaţi importanta unor nemulţumiri în echipa în care lucraţi.Nu uitaţi că lucrurile neînsemnate pot provoca disfuncţionalităţi majore.

Gemeni – Ieşiţi dintr-o alianţa care v-a sprijinit necondiţionat în situaţii critice. Încercaţi sî procedati cu elegantă şi lăsaţi o cale deschisă spre voi.

Rac – Se impune un triaj al priorităţilor, căci manifestaţi o tendinţa de a vă implica în tot. Fără un echilibru nu veţi reuşi să realizaţi nimic.

Leu – Aveţi nevoie de susţinere pentru a vă asuma o implicare mai profundă în sfera unei relaţii. Procesul e de durata iar cheia este o abordare treptată.

Fecioara – Astăzi vă imaginaţi în tot felul de ipostaze extreme.Deşi chiar e posibil să fiţi prinşi în unele complicaţii, scenariile sunt foarte exagerate.

Balanţă – Dragostea şi banii intră azi în conflict, pentru că va trebui să renunţaţi la unul din ele. Nu se pot da sfaturi, singuri trebuie să găsiţi răspunsul.

Scorpion – Se pare c-o să vă ocupaţi şi de voi, să vă împrospătaţi look-ul, vă duceţi la sală, la stilist, la tuns, la shoping, să daţi refresh total. O reuşită în plan profesional, v-apucaţi de ceva nou care să vă crească stima de sine şi contul din bancă, aşa s-ar părea – totul depinde, sigur, de voi, să nu lăsaţi să vă scape aşa o ocazie.

Săgetător – În sfera profesională va bucuraţi de o stabilitate confortabilă. Solicitări mai mari apar în casă, unde veţi fi obligaţi să dezamosati nişte tensiuni.

Capricorn -La serviciu aveţi parte de un spectacol în toată regulă. Poate fi vorba de o ceartă între colegi, o şedinţa halucinantă sau nişte manifestări ridicole.

Vărsător – Vă apasă o grijă financiară de care se impune să vă detaşaţi. Trebuie să fiţi disponibil sufleteşte pentru cei apropiaţi şi să profitaţi de timpul liber.

Peşti – Astăzi e posibil să vi se conteste autoritatea într-un cerc restrâns. Nu vă supăraţi fără motiv. Luaţi această situaţie cu calm şi mult realism.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×