Horoscop 18 septembrie. O zodie face mai mulţi bani decât spera

Filon Stan   
în Hotnews
18/09/2017, 11:43
Horoscop 18 septembrie. O zodie face mai mulţi bani decât spera

Astrele sunt de partea uneia dintre zodii, în această săptămână, şi o vor ajuta să câştige mai mulţi bani chiar decât spera. Cel mai probabil este vorba de o moştenire!

BERBEC

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Săptămâna aceasta e numai bună pentru munca în echipă, dar este foarte important să nu faci pe şeful. Astfel, vei reuşi să obţii ce îţi doreşti într-un timp mai scurt, adică bani mai mulţi în buzunar. Încearcă să îţi faci auzite ideile, însă nu le ignora nici pe ale celorlalţi din jurul tău. Cu o comunicare eficientă vei reuşi să îţi faci relaţii solide şi de mare ajutor, în viitor, pe plan profesional. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Horoscop 18 septembrie! Racii au undă verde la investiţii!

TAUR

E rost de multă muncă în aceste zile, însă nu trebuie să te sperie acest lucru. Cel mai probabil, atmosfera din mediul profesional te va ajuta să fii destul de productiv, aşa că nu ai de ce să te plângi. Toate merg conform planului, iar banii promişi sunt tot mai aproape de a-ţi intra în conturi. Dacă gândeşti înainte de a acţiona, întotdeauna îţi va fi bine în carieră!

GEMENI

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor ajuta să câştigi mai mulţi bani chiar decât sperai. Cel mai probabil este vorba de o moştenire, rezultatele unui proiect finalizat sau un bonus meritat. Se anunţă o perioadă lungă în care vei fi în plină ascensiune profesională, lucru de care ar trebui să profiţi pentru a obţine cât mai multe beneficii pe acest plan.

RAC

Este o săptămână bună pentru investiţii, dispui de resursele necesare pentru a-ţi pune în aplicare aproape toate planurile pe care ţi le-ai făcut. Dă dovadă de curaj, iar atunci când te împotmoleşti cere ajutor persoanelor de încredere fără să te sfieşti. Oportunităţi de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară apar la tot pasul, însă trebuie să alegi cu grijă.

LEU

Se poate să va perfecţionaţi într-un domeniu şi să luaţi mai mulţi bani, să va extindeţi relaţiile, sfera de influenţă. Poate vi se plătesc nişte activităţi extraprofesionale şi o să va deplasaţi cu uşurinţă, o să faceţi şi shoping, dacă aveţi multe pe lista lucrurilor obligatorii.

FECIOARĂ

O să petreceţi mai mult timp liber cu prietenii, cu cei care au aceleaşi preocupări că şi voi şi-o să va destindeti, scăpaţi de stres. Se pare că o să puteţi legaliza o situaţie şi o să va- înscrieţi la o şcoală, ori poate pe copii îi mutaţi la vreo altă şcoală sau grădiniţă să va fie mai aproape de casă, ori de serviciu.

BALANŢĂ

Poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi rezervaţi o masă la un restaurant să discutaţi problemele serioase ale cuplului, poate va căsătoriţi. Va asociaţi cu nişte oameni că să promovaţi o idee, un produs, să va faceţi reclamă că să va meargă mai bine în carieră, poate fi perioada voastră de glorie.

SCORPION

O să aveţi o altă deschidere sufletească faţă de fiinţă iubita şi dacă n-aţi legalizat relaţia o să va pregătiţi să faceţi pasul. Va pot intră bani dintr-o sursă particulară şi poate-i puneţi deoparte să plecaţi într-o escapadă turistică, să le faceţi o surpriză alor voştri, în weekend.

SĂGETĂTOR

Va pot intră bani dacă aţi vândut o casă, ori poate o maşină şi o să va luaţi altele. O să puneţi la cale un proiect care să va readucă în atenţia breslei, să lucraţi la o scară mai mare şi să luaţi bani mai mulţi cu care să acoperiţi cheltuielile.

CAPRICORN

O să va impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de viaţă personală şi o să fie de acord şi ai voştri în cele din urmă, o să fie bine. Încep să se adune bani în cont şi o să-i cheltuiţi cu măsură că aveţi gânduri mari, să va luaţi o casă ori poate va căsătoriţi anul asta, sau celălalt şi strângeţi bani.

VĂRSĂTOR

E un reviriment în sfera afectivă şi poate veţi cunoaşte pe cineva alături de care să fiţi fericiţi pentru că lucrurile se vor lega frumos. Se pare că o să faceţi nişte cheltuieli obligatorii pentru casă şi familie, dacă nu cumva aveţi în pregătire o nuntă, ori un botez la sfârşit de săptămâna şi o să tot scoateţi bani din buzunar.

PEŞTI

E posibil să întâlniţi în drumurile voastre pe cineva cu care să formaţi un cuplu şi s-o duceţi foarte bine de aici încolo. O să tot insiste cineva să lucraţi în combinaţie că să câştigaţi mai mulţi bani şi să profitaţi de conjunctură care va poate propulsa în carieră, acum, într-un timp foarte scurt.

Închide ×