Horoscop 18 octombrie. O zodie primeşte o propunere de afaceri de la o persoană în vârstă

Filon Stan   
în Hotnews
18/10/2017, 13:25
Horoscop 18 octombrie. O zodie primeşte o propunere de afaceri de la o persoană în vârstă

Una dintre zodii primeşte o propunere de afaceri de la un bărbat mai în vârstă. Se poate câştiga în scurt timp o sumă importantă de bani. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

BERBEC

Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR

Un bărbat mai în vârstă vă propune o afacere din care puteţi câştiga în scurt timp o sumă importantă de bani. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

GEMENI

Nu începeţi activităţi noi, pentru că aveţi tendinţa să vă grăbiţi. Astăzi sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi problemele importante.

RAC

Începeţi ziua cu o bucurie. Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten.

LEU

Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă. În prima parte a zilei, un prieten vă propune o colaborare avantajoasă, care vă va aduce satisfacţii materiale nesperate.

FECIOARĂ

Vă simţiţi în formă şi faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Este un moment prielnic pentru investiţii pe termen lung, pentru a începe noi afaceri şi pentru călătorii în interes personal.

BALANŢĂ

Sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă.

Horoscop 18 octombrie. Săgetătorul iscă o ceartă în familie

SCORPION

Faceţi o scurtă călătorie în care îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale.
Sunteţi foarte încrezător în capacităţile dvs. şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri.

SĂGETĂTOR

Din cauza dificultăţilor financiare, s-ar putea să se declanşeze o ceartă în familie.
Sunteţi plin de energie şi puteţi să finalizaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă.

CAPRICORN

Începeţi ziua cu elan şi încredere, care vă sporesc randamentul. Nu aveţi niciun fel de probleme de comunicare.

VĂRSĂTOR

Sunteţi tensionat din cauza programului încărcat de la locul de muncă.
Aveţi încredere şi nu vă lăsaţi copleşit! Veţi rezolva cu bine toate sarcinile.

PEŞTI

Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi la locul de muncă şi în interes personal. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×