Horoscop 18 ianuarie. Una dintre zodii este urmărită cu atenţie

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
18/01/2018, 08:00
Horoscop 18 ianuarie. Una dintre zodii este urmărită cu atenţie

BERBEC

Tentaţia de a fi alături de prieteni sau de persoanele din segmentul profesional este mare şi în aparenţă fermacătoare. Aceştia par că vin dintr-o altă lume şi vorbesc o limbă necunoscută ţie. Ce ţi se spune este spre folosul tău, chiar dacă pe moment este posibil să nu pricepi mare lucru. Ar fi bine să-ţi notezi aspectele discutate astăzi şi sfaturile primite.

TAUR

Astăzi pare că eşti pus pe o scenă şi toată lumea este atentă la vorbele şi gesturile tale. Unii vor depune eforturi să te destabilizeze emoţional sau să-ţi creeze dificultăţi în relaţiile profesionale. Fii prudent în toate şi nu te lăsa impresionat de prestaţiile altora. Şefii te vor susţine în demersurile tale. Seară, în familie îţi vei regăsi echilibrul şi bună dipozitie.

GEMENI

Este o zi în care ai putea fi atras de filozofiile de viaţă ale altora. Astfel, de aici va apărea dorinţa de a studia, de a experimenta, de a te instrui mai mult. Respectă-ţi valoarea personală şi nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac unii care se cred erudiţi. Iluziile în acest sens pot fi mari şi greu de remediat. Citeşte cărţi bune şi vizionează spectacole de teatru şi muzică.

RAC

Observă evenimentele şi relaţiile în care eşti implicat. Sunt şanse de a înţelege motivaţiile ascunse dincolo de perdeaua materială şi de a găsi soluţii viabile la toate situaţiile cu care ai de-a face. Apar temeri privitoare la achitarea datoriilor, însă şi asta face parte din jocul minunat al vieţii. Vei descopri căi deosebite de a te descurca cu toate în mod onorabil.

Horoscop 18 ianuarie. Balanţele trăiesc o perioadă sentimentală tensionată

LEU

Relaţiile parteneriale îţi pot oferi multe bătăi de cap astăzi, de aceea fii prudent şi evită-le pe cât posibil. Divergenţa opiniilor este mare, dar este vorba mai mult de orgolii şi scopuri ascunse ale unora care se prezintă drept susţinătorii tăi. Provocările au rolul de a te desprinde tu mai repede de oameni şi situaţii care nu ţi se mai potrivesc.

FECIOARĂ

Se pare că ţi-ai propus multe activităţi astăzi, fie acasă, pentru rezolvarea unor treburi gospodăreşti, fie la serviciu. Ar fi bine să ceri sprijinul celorlalţi, din cauza faptului că sănătatea este vulnerabilă. Pe de altă parte îţi sunt favorizate consultaţiile şi analizele medicale. Totuşi foloseşte şi remedii naturiste pentru a-ţi îmbunătăţit starea de spirit şi ameliora afecţiunile.

BALANŢĂ

Relaţiile sentimentale sunt tensionate şi bine ar fi să nu forţezi nota. Dacă plănuieşti acţiuni comune cu persoana iubită sau copiii este posibil că propunerile să-ţi fie zădărnicite. Lasă-i şi pe ceilalţi să vina cu idei şi respectă-le doleanţele şi deciziile. În a doua parte a zilei, rezervă-ţi momente pentru un hobby sau pentru un taifas cu prietenii.

SCORPION

Discuţiile în familie sunt importante astăzi, pentru că este rost de a cădea la pace pe treburile comune. Fii înţelegător cu ceilalţi şi acceptă-le opiniile şi propunerile. A participa împreună la desfăşurarea activităţilor gospodăreşti ar fi eficient şi amuzant până la urmă. După-amiază reuneşte-i pe cei dragi la o masă festivă. Vei fi apreciat mult şi bine pentru asta!

SĂGETĂTOR

Se întrezăresc multe dialoguri şi întâlniri cu neamurile şi prietenii apropiaţi. Chiar şi în segmentul profesional ţi se va cere părerea vizavi de sarcinile de lucru importante. Fii prudent, din cauza faptului că mentalul este răscolit şi foarte uşor poţi face confuzii. Călătoriile pe distanţe scurte reprezintă o altă preocupare a acestei zile. Seara ţi-ar prinde bine o lectură uşoară.

CAPRICORN

Vor apărea informaţii deosebite vizavi de banii câştigaţi dintr-o activitate profesională. Posibil să primeşti salariul, o prima, cadouri sau favoruri de la cine te aştepţi mai puţin. Totuşi, fereşte-te de cheltuieli majore sau investiţii pe termen lung. Deziluziile pândesc în segmentul banilor, astfel că oricând se pot ivi. Sfătuieşte-te cu cei dragi vizavi de cumpărături.

VĂRSĂTOR

Ziua îţi scoate în evidenţă aspectele personalităţii tale care necesită îmbunătăţiri. Tendinţa de a te izola de ceilalţi este accentuată şi păguboasă. Relaţionarea cu ceilalţi, implicarea în acţiuni importante te ajută să găseşti mai uşor soluţii, variante optime pentru dezvoltarea ta personală şi profesională. Totul este să accepţi şi alte păreri. O plimbare pe malul unei ape este binevenită.

PEŞTI

Contextul astral de astăzi te predispune la discreţie şi visare cu ochii deschişi. Ocupă-te numai de treburi uşoare şi, la nevoie, cere sprijinul celor dragi. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate. Cu puţin efort şi bunăvoinţă ai reuşi să depăşeşti ziua foarte bine. Odihneşte-te şi bucură-te de compania semenilor care sunt sincer alături de tine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×