Horoscop 17 octombrie. Una dintre zodii îşi face planuri de viitor cu persoana iubită

Filon Stan   
în Hotnews
17/10/2017, 00:08
Horoscop 17 octombrie. Una dintre zodii îşi face planuri de viitor cu persoana iubită

Una dintre zodii realizează că este o zi potrivită pentru a îşi face planuri de viitor alături de persoana iubită. Chiar dacă au fost mici neintelegeri în ultima perioadă, cei doi sunt din nou pe aceeasi lungime de undă şi asta dă o stare de bine.

BERBEC

Va implicati astazi in tot felul de activitati interesante, dar care va scot din zona voastra de confort. Aveti ocazia sa invatati ceva cu adevarat important, asa ca atentie la detalii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

Ziua de astazi sta sub semnul dragostei. Petreceti o zi linistita alaturi de persoana iubita, iar toate dovezile de iubire va intaresc convingerea ca va aflati langa persoana potrivita.

GEMENI

Spiritul vostru liber va face o companie placuta pentru cei din jur. Sunteti invitati la tot felul de evenimente si veti fi in centrul atentiei oriunde mergeti astazi.

RAC

Este o zi potrivita sa va faceti planuri de viitor alaturi de persoana iubita. Chiar daca au fost mici neintelegeri in ultima perioada, sunteti din nou pe aceeasi lungime de unda si asta va da o stare de bine.

LEU

Sunteti tare marinimosi astazi cu toti cei din jurul vostru. Sunteti dispusi sa ajutati cu tot ce puteti, iar asta va ajuta sa castigati respectul si aprecierea persoanelor dragi.

Horoscop 17 octombrie. Săgetătorul are tensiuni în familie

FECIOARĂ

Relatiile cu prietenii sunt prioritatea voastra astazi. Posibil sa iesiti pe seara prin oras si sa va puneti la curent cu ultimele noutati despre ei.

BALANŢĂ

Astazi aveti sansa unui nou inceput in plan sentimental. Nu va temeti sa va exprimati sentimentele pentru ca persoana draga voua va poate raspunde pozitiv la dovezile de iubire pe care le aratati.

SCORPION

Va aflati la sfarsitul unei etape importante in cariera, care v-a marcat parcursul profesional. Trageti linie si vedeti ce ati reusit sa realizati, unde ati gresit si ce trebuie schimbat.

SĂGETATOR

Va aflati in mijlocul unei situatii tensionate in sanul familiei. Desi toti asteapta sa alegeti o parte, ramaneti detasati si priviti problema intr-un mod obiectiv. Solutia e chiar in fata voastra.

CAPRICORN

Va pregatiti de un eveniment important in familie. Il asteptati cu mult entuziasm, dar si cu putina teama pentru ca acest lucru va schimba felul in care stau lucrurile acum.

VĂRSĂTOR

Rabdarea va este pusa la incercare astazi. Sunteti implicati intr-un proiect colectiv si aveti multe asteptari din partea colegilor, care reusesc intr-un final sa va multumeasca.

PEŞTI

Cineva apropiat va ofera un sfat pe care ar fi bine sa il luati in considerare. Aceste informatii va pot ajuta sa rezolvati unele situatii tensionate din viata de cuplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×