Horoscop 17 noiembrie. O zodie preferă să stea departe de propriul cămin

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
17/11/2017, 08:15
Horoscop 17 noiembrie. O zodie preferă să stea departe de propriul cămin

BERBEC

Riscul de a face cheltuieli peste măsură este sporit. Ar fi bine să evitaţi ieşirile în magazine şi să vă abţineţi inclusiv de la vizitarea unor magazine virtuale. Tentaţiile sunt peste tot.

TAUR

În familia dumneavoastră, lucrurile nu sunt tocmai liniştite. Tocmai de aceea, veţi evita să petreceţi prea mult timp pe acasă, preferând să căutaţi liniştea în altă parte.

GEMENI

Vă amintiţi cu nostalgie de una din primele dumneavoastră călătorii mai importante. V-ar face plăcere să vizitaţi locul respectiv.

RAC

Partenerul de viaţă a lăsat tot greul problemelor casnice pe spatele dumneavoastră. Îi atrageţi atenţia asupra acestui fapt şi îi cereţi să devină ceva mai cooperant.

Horoscop 17 noiembrie. Scorpionul nu trebuie să asculte sfaturi astăzi

LEU

Dacă veţi încerca să păreţi mai mult decât sunteţi în realitate, nu veţi reuşi decât să vă faceţi de râs. Mai bine păstraţi o atitudine prudentă.

FECIOARĂ

Sunteţi nehotărât ce să faceţi cu o sumă de bani pe care aţi reuşit să o strângeţi. Există câteva obiecte care vă fac cu ochiul, dar în acelaşi timp nu aţi vrea să cheltuiţi tot ce aţi strâns şi să rămâneţi fără nicio rezervă.

BALANŢĂ

O propunere de călătorie vine să vă dea tot programul peste cap. Faceţi tot posibilul pentru a refuza, inclusiv prin găsirea unor scuze care să sune cât de cât veridic.

SCORPION

Nu trebuie să vă bazaţi pe sfaturile pe care le primiţi astăzi de la prieteni în materie de bani şi de afaceri. Chiar dacă sunt bine intenţionaţi, nu deţin informaţii care ar putea să vă ajute în vreun fel.

SĂGETĂTOR

Energia în exces de care daţi dovadă astăzi poate fi consumată constructiv cu ocazia unei deplasări făcute fie în interes de serviciu, fie pentru a-i fi de ajutor unui prieten.

CAPRICORN

Vă amintiţi ce dorinţe aveaţi la începutul acestui an? Doar unele dintre ele s-au realizat până acum, iar altele nu numai că sunt departe de a deveni realitate, dar se pare că aţi uitat cu desăvârşire de ele. De ce oare?

VĂRSĂTOR

Partenerul de viaţă vă reproşează că îi acordaţi prea puţină atenţie în ultimul timp, când păreţi copleşit mai degrabă de sarcinile pe care le-aţi primit la locul de muncă. Îi promiteţi şi vă promiteţi că veţi reuşi să reglaţi cumva situaţia.

PEŞTI

Au loc câteva schimbări acasă, care vă dau peste cap programul stabilit cu multă grijă înainte de începutul acestei zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×