Horoscop 17 ianuarie 2018. Una dintre zodii vrea să-şi schimbe profesia

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
10/01/2018, 08:00
Horoscop 17 ianuarie 2018. Una dintre zodii vrea să-şi schimbe profesia

BERBEC

Ceva nu vă convine în legătură cu profesia dumneavoastră, aşa că faceţi planuri pentru o schimbare. Rămâne de văzut când veţi reuşi să le puneţi în aplicare şi cu ce efecte.

TAUR

Partenerul de viaţă preia o idee pe care aţi avut-o dumneavoastră şi o foloseşte într-un mod neaşteptat. Vă bucuraţi că i-aţi putut fi de ajutor astfel. Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – astrologie si tarot

GEMENI

Nu ţineţi cont de locul în care vă aflaţi şi vorbiţi în gura mare despre lucruri care ar fi trebuit să rămână doar între dumneavoastră şi persoana care vi le-a spus. Ca urmare a acestui fapt, nu trebuie să vă miraţi dacă vi se vor face tot felul de reproşuri.

RAC

Îi explicaţi unui prieten care sunt lucrurile pe care le face greşit şi cum are trebui să îşi modifice comportamentul, dacă doreşte să aibă mai mult succes. Nu este dispus să vă asculte, deoarece are o părere prea bună despre propria persoană pentru a accepta vreo critică.

LEU

Într-un cor de proteste ale persoanelor care locuiesc cu dumneavoastră, vă decideţi să schimbaţi câte ceva în modul în care sunt aranjate lucrurile prin casă.

FECIOARĂ 

Chiar dacă partenerul dumneavoastră de viaţă are o dispoziţie care te face să îţi înghiţi orice glumă, dumneavoastră reuşiţi să vă păstraţi seninătatea şi să vă purtaţi foarte frumos cu el.

Horoscop 17 ianuarie. Săgetătorul cumpără lucruri inutile

BALANŢĂ

Un cuvânt greu de spus în buna organizare a vieţii dumneavoastră îl are persoana iubită, ale cărei simple sugestii sau păreri spuse într-o doară sunt interpretate de dumneavoastră ca adevărate articole de lege.

SCORPION

Sunteţi decis să puneţi capăt relaţiilor cu anumite persoane care fie nu vă plac deloc, fie vă sunt total indiferent, astfel că nu vedeţi nici un rost în a petrece timpul cu ele. Vă veţi simţi eliberat, după ce veţi face acest lucru.

SĂGETĂTOR

Vă justificaţi cheltuielile într-un mod extrem de original, dar acest lucru nu ascunde realitatea: aţi achiziţionat o mulţime de lucruri inutile, pe care le veţi ţine o perioadă fără să le folosiţi deloc, iar apoi le veţi arunca.

CAPRICORN

Figura dumneavoastră gravă şi tonul serios cu care vorbiţi fac notă discordantă în grupul cu care ieşiţi astăzi. Din fericire, s-au învăţat cu aceste indispoziţii ale dumneavoastră şi nu vă bagă prea mult în seamă.

VĂRSĂTOR

Dacă urmaţi vreo formă de studiu, puteţi să vă aşteptaţi la un examen neaşteptat sau se poate întâmpla să fiţi nevoit să vorbiţi în public despre o temă pe care nu o cunoaşteţi prea bine.

PEŞTI

Evenimentele din ultimele zile v-au oferit o nouă înţelegere a situaţiei în care vă aflaţi, pe care încercaţi să le-o împărtăşiţi şi celor din jur. Constataţi însă că aceştia nu reuşesc să vă înţeleagă, oricât s-ar strădui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×