Horoscop 17 decembrie. Una dintre zodii s-ar putea să se despartă de persoana iubită

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
17/12/2017, 08:15
Horoscop 17 decembrie. Una dintre zodii s-ar putea să se despartă de persoana iubită

BERBEC

Aceşti nativi care au o relaţie se bucură din plin de timpul petrecut cu partenerul de viaţă, iar cei care nu au încă o relaţie, ar trebui să nu se avânte până nu ştiu ce-şi doresc cu adevărat. La locul de muncă va fi o perioadă destul de aglomerată pentru că aceşti nativi au mult de muncă şi puţin timp la dispoziţie. Totuşi, pe plan financiar nu au de ce să se plângă pentru că banii nu încetează să apară.

TAUR

Nativii acestei zodii s-ar putea să treacă printr-o despărţire şi în loc să stea să îşi plângă de milă, ar trebuie să se bucure de libertate şi să facă mai multe lucruri pentru ei. Este o zi plină de proiecte şi ar trebui să-şi focuseze atenţia pe lucrurile cu adevărat importante. La începutul săptămânii, taurii vor primi informaţii despre nişte venituri care îi aşteaptă în cont.

GEMENI

Azi, aceşti nativi pot fi foarte sensibili şi se lasă afectaţi de orice detaliu nesemnificativ. Încearcă să priveşti parte bună a lucrurilor şi trebuie să înlături atitudinea negativă. Pe plan profesional, este posibil ca aceşti nativi să aibă parte de oportunităţi noi şi de aceea trebuie să demonstreze ce calităţi au. Gemenii sunt plini de idei în această perioadă şi aceste idei puse în practică s-ar putea să le aducă o avere.

RAC

În această perioadă trebuie să fii prudent pentru că vor exista certuri în relaţie. Aceste conflicte te-ar putea afecta mai mult decât crezi. Trebuie să existe mai multă comunicare între bine şi partener. La locul de muncă există o anumită tensiune între tine şi colegi şi de aceea ar trebui să rezolvi acest lucru pentru a nu exista conflicte care să-ţi afecteze cariera.

LEU

S-ar putea ca aceşti nativi să aibă o relaţie toxică pentru că partenerul de viaţă tinde să ducă gelozia şi nesiguranţa la un alt nivel. În acest caz, ar trebui să discutaţi şi eventual să mergeţi pe drumuri separate. La locul de muncă lucrurile merg bine şi promovarea bate la uşă. S-ar putea ca superiorii să-ţi ofere proiecte noi, însă nu le accepta dacă crez că nu le poţi duce la bun sfârşit.

FECIOARĂ

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal vor realiza în sfârşit că fizicul nu este la fel de important ca personalitatea sau caracterului unei persoane. Din punct de vedere profesional, această perioadă îţi aduce foarte mult noroc. Ţi se oferă o grămadă de oferte de muncă, însă trebuie să te gândeşti bine ce beneficii îţi pot aduce.

Horoscop 17 decembrie. Săgetătorul va regreta

BALANŢĂ

Pe plan sentimental, aceşti nativi au noroc. Vor petrece mai mult timp cu partenerul de viaţă, ceea ce va favoriza apropierea dintre ei şi se vor deschide mai mult unul în faţa celuilalt. Pe plan financiar trebuie să fii mai chibzuit pentru că ai multe cheltuieli pe care nu le anticipezi. La locul de muncă s-ar putea să se organizeze o călătorie de afaceri şi ar trebui să profiţi din plin de ea pentru a te dezvolta.

SCORPION

Relaţia cu partenerul de viaţă devine din ce în ce mai serioasă şi nativii acestei zodii se vor implica mai mult pentru că realizează cât de multe lucruri îi leagă de partenerul lor. Aceşti nativi ar trebui să fie foarte atenţi pentru că s-ar putea să existe oameni care vor să profite de pe urma lor şi le va cere să investească bani în noi afaceri.

SĂGETĂTOR

Dacă ai impresia că partenerul tău te minte şi te înşală, nu acţiona din impuls pentru că este posibil să regreţi. Gândeşte-te bine la ce vrei şi la ce ai de făcut în continuare. S-ar putea să existe unele conflicte la locul de muncă şi să izbucneşti, însă încearcă să te calmezi pentru a nu înrăutăţi lucrurile şi mai tare. Este o zi bună pentru buzunarul tău pentru că vei primi o sumă considerabilă de bani.

CAPRICORN

Este foarte important ca aceşti nativi să fie sinceri cu cei care îi curtează şi să fie direct, astfel încât să le spună că nu vor nimic serios deocamdată. La locul de muncă ar trebui să-şi dea mai mult interesul şi să renunţe la atitudinea negativistă. Este o perioadă benefică pe plan financiar pentru că cineva căruia i-ai împrumutat bani, ţi va restitui.

VĂRSĂTOR

Azi este o zi excelentă de a cunoaşte oameni noi şi de a lega prietenii. Încearcă totuşi să te axezi mai mult pe propria persoană şi apoi pe cei din jurul tău. Starea ta financiară stagnează azi şi trebuie să fii cumpătat în tot ceea ce faci. La locul de muncă trebuie să le demonstrezi superiorilor că originalitatea şi creativitatea sunt punctele tale forte.

PEŞTI

Aceşti nativi trebuie să înveţe să nu mai trăiască în trecut pentru că acest lucru îi face să piardă multe oportunităţi. Ar trebui să iasă la întâlniri şi să cunoască persoane noi. La serviciu apar noi sarcini şi ar trebui să te concentrezi mai mult. Dacă îţi vei da interesul, vei fi răspâlătit pe măsură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×