Horoscop 16 februarie. Una dintre zodii ar putea semna un nou contract

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/02/2018, 18:38
Horoscop 16 februarie. Una dintre zodii ar putea semna un nou contract
Capricornii vor beneficia și ei direct de această mișcare de retrogradare din 11 August, atunci Marte va trece din Vărsător la voi în domiciliu și va face curățenie generală pentru următorii 29-30 de ani.

BERBEC

Dacă se vor strădui puţin, berbecii vor reuşi să-şi rezolve o problemă financiară cu care se confruntau de mult timp. Este bine să o rezolve acum.

TAUR

Este posibil ca aceşti nativi să semneze un nou contract de muncă prin intermediul căruia vor avea ocazia să câştige mai mulţi bani. Dacă se ţin de treabă vor avea rezultate excepţionale.

GEMENI

Relaţia de cuplu se află în continuă agitaţie şi există anumite aspecte care necesită rezolvare. Aceşti nativi trebuie să dea dovadă de calm pentru că numai aşa pot trece peste discuţiile aprinse.

RAC

Racii vor primi o veste bună zi. Fie că este vorba de planul profesional, fie de cel sentimental, aceşti nativi vor avea o zi specială şi o stare de bine.

LEU

Leii nu s-au înţeles bine cu partenerul de viaţă în ultima perioadă pentru că monotonia le afectează relaţia. Ei încearcă să iasă din rutină, însă partenerul lor nu face nici un fel de efort.

Horoscop 16 februarie. Scorpionii sunt cam naivi astăzi

FECIOARĂ

Fecioarele vor fi mai optimiste ca niciodată azi şi acest lucru se va vedea în tot ceea ce fac pentru că vor avea succes. Dacă vor continua să aibă această atitudine, vor ajunge departe.

BALANŢĂ

Balanţele se vor afla într-o situaţie dificilă azi şi vor avea nevoie de prieteni, însă, aceştia vor inventa tot felul de scuze pentru a nu-i ajuta. Nu au cum să nu-i deranjeze acest lucru.

SCORPION

Aceşti nativi tind să fie naivi azi, însă nu ar trebui să creadă tot ce li se spune pentru că nu toată lumea are intenţii bune. Ar putea afla informaţii eronate şi de aceea, este mai bine să le verifice înainte.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au spor azi la locul de muncă şi au o poftă nebună de viaţă. Dacă reuşesc să se menţină pe această poziţie în continuare, vor avea numai de câştigat.

CAPRICORN

Aceşti nativi sunt aproape de a obţine ceva foarte important în viaţă. Vor mai avea de făcut doar un pas mic, dar care este cel mai important.

VĂRSĂTOR

Aceşti nativi vor avea o zi plină. Se vor trezi de dimineaţă şi vor ajunge târziu acasă. Se vor simţi epuizaţi şi este cel mai bine să se odihnească pentru că îşi fac rău dacă continuă aşa.

PEŞTI

Peştii vor avea un conflict cu persoana iubită, însă nu este nimic serios sau grav. După această dispută, aceşti nativi vor avea parte numai de iubire şi afecţiune în cuplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×